Vrei sa devii model videochat?

Foarte multe domnisoare viseaza sa devina model videochat, si cauta cele mai atractive anunturi angajari videochat, insa inainte de toate, trebuie ca fiecare fata care viseaza la o asemenea cariera sa cunoasca anumite detalii.

In primul rand, precizam faptul ca locurile de munca din aceasta industrie sunt legale, deci din acest punct de vedere modelele nu au nici un motiv pentru care sa isi faca griji.

Apoi, precizam faptul va videochatul se imparte in doua categorii, astfel ca exista videochat adult si videochat non-adult. La categoria Adult trebuie sa fii lipsita de prejudecati si sa ai curaj sa-ti atingi scopurile simtindu-te bine cu tine pentru ca faci doar ce vrei tu.

Categoria de videochat adult li se adreseaza persoanelor non-comformiste, carora le place sa aibe discutii cu diferite persoane lasand frau imaginatiei dar si sa isi puna sexualitatea in evidenta.

Conversatiile pot avea o tema erotica dar fetele care practica aceasta activitate nu sunt obligate de nimeni sa faci nimic din ce nu le face sa fie comfortabile. Practic, tot controlul este detinut de catre modelele de videochat.

Un alt amanunt foarte interesant este acela ca modelele de videochat trebuie sa fie lipsite de prejudecati si sa aiba curaj sa isi atinga scopurile simtindu-se bine, pentru ca fac doar ce isi doresc.

VideoChat Non Adult

Veniturile unui model de videochat non-adult sunt cu circa 20% mai scazute decat ale unui model adult, dar oricand ai dobandit increderea care iti lipsea si comfortul necesar poti trece la categoria adult.

Dezvoltarea Comunicarii

Sectiunea VideoChat Non Adult necesita foarte multe ore de discutii libere in care iti poti dezvolta abilitati precum comunicarea.

Impotriva Timiditatii

Aceasta sectiune li se adreseaza in mare parte persoanelor care vor sa devina modele dar sunt timide, nu au incredere in ele, lucruri care se pot schimba lucrand in acest domeniu.

Activitatea in sectiunea de videochat VideoChat Non Adult nu se bazeaza pe nuditate, ba chiar este interzisa. Veniturile unui model videochat non-adult sunt cu putin mai scazute decat ale unui model adult, dar oricand ai dobandit increderea care iti lipsea si comfortul necesar poti trece la categoria adult.

Intrebari si Raspunsuri

De regula, fetele care isi doresc sa devina modele de videochat, au anumite intrebari pentru care isi doresc sa afle raspunsuri. Iata in cele ce urmeaza cele mai comune intrebari si raspunsuri.

As vrea sa vin la voi la interviu dar as vrea sa stiu cum decurg lucrurile

Interviul consta intr-o discutie unde managerul studioului de videochat incearca sa cunoasca fetele si sa le prezinte tot ceea ce tine de acest domeniu de activitate.

Care este programul de lucru al unui model videchat non adult?

Aici precizam faptul ca programul este flexibil, dar se poate lucra si full time si part time. Cel mai indicat ar fi ca modelele de videochat sa lucreze 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, pentru a avea castiguri substantiale.

De ce acte am nevoie pentru a ma angaja?

Actul necesar este Actul de identitate (la toate studiourile), atfel nu vor exista dubii asupra varstei tale care trebuie sa fie una majora.

Ma pot angaja daca mai este putin timp pana in momentul in care implinesc 18 ani? Pot lucra in categoria non adult?

Indiferent ca vine vorba despre videochat adult sau non-adult, varsta minima pentru angajare este de 18 ani impliniti. Nu se poate face angajarea nici macar la 18 ani fara o zi.

Colaborarea imi va afecta viitoarele job-uri?

In mod evident, fiecare studio de videochat isi doreste colaborari de lunga durata cu modelele sale, iar in cazul in care fetele vor descoperi ca se simt atrase de aceasta industrie, si cand vor simti gustul banilor, nu vor mai dori sa renunte la aceasta cariera.

Oricum, in orice moment isi doreste sa renunte la cariera, modelul videochat poate sta fara griji pentru ca locul de munca actual nu ii va afecta viitorul. Nu scrie nicaieri ca a lucrat in cadrul unui studio de videochat si ca a fost model de videochat.

Ei bine, in mare parte acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunosti si tu, dar si toate fetele care viseaza sa devina model de videochat, si sa lucreze in cadrul unui studio de videochat renumit din capitala.

Leave a reply:

Site Footer