Unde se poate pastra o papusa gonflabila realista?

Unde se poate pastra o papusa gonflabila realista?

O papusa gonflabila realista poate reprezenta mai mult decat partenera ideala de sex pentru un barbat, sau mai mult decat partenerul ideal pentru o femeie.

O papusa gonflabila realista poate fi considerat cel mai bun sau cea mai buna prietena pentru proprietarul acesteia. O astfel de jucarie se pare ca este din ce in ce mai des utilizata atat de catre femei, cat si de catre barbati.

Multi barbati singuri cauta sa gaseasca cea mai atractiva oferta papusa silicon online pentru a-si cumpara o astfel de jucarie. Multi barbati singuri, care tocmai ce au iesit dintr-o relatie toxica aleg sa isi indrepte atentia spre o asemenea jucarie, pe care o pot folosi pentru a-si satisface nevoile.

Multi barbati care pur si simplu nu se mai simt atrasi de sotiile lor sau de partenerele lor, insa care au nevoie sa isi satisfaca dorintele sexuale, aleg sa isi indrepte atentia spre astfel de papusi gonflabile realiste.

Pentru multe persoane, o asemenea papusa gonflabila realista, indiferent ca discutam despre una masculina sau despre o papusa gonflabila realista feminina, pot reprezenta partenerul ideal pentru relatii amoroase.

Atat femeile cat si barbatii care folosesc o astfel de jucarie, pot pune in practica diferite fantezii sexuale, care mai de care mai interesante.

Asadar, exista dupa cum se poate vedea diferite motive pentru care atat femeile cat si barbatii isi pot indrepta atentia spre papusile gonflabile. Ei bine, multe persoane insa care detin astfel de jucarii, nu isi doresc ca persoanele dragi lor sa afle ca folosesc astfel de jucarii pentru a-si satisface dorintele.

Ei bine, tocmai de aceea vom discuta in cele ce urmeaza in acest articol despre posibilitatile de depozitare ale unei astfel de jucarii, pentru ca toti cei care detin o astfel de jucarie, sa o poata pastra in cele mai sigure conditii.

Sub pat

Cea mai obisnuita zona pentru jucariile sexuale ale oamenilor este fie in cabina lor de la pat (prea mica pentru noi), fie sub patul lor. Depozitarea jucariilor sexuale sub pat este de obicei prima alegere pentru multi oameni, pentru ca vizitatorii niciodata nu vor cauta sa vada ceea ce se ascunde sub pat.

De exemplu, oamenii pot merge in dulapul tau, prin lucrurile tale personale si in dulapurile din alte incaperi ale locuintei, dar sansele de a cauta tocmai sub patul tau din dormitor sunt minime. Iata cel mai bun mod de a ascunde jucariile adulte sub patul tau:

In primul rand trebuie pusa papusa intr-o cutie inchisa care reprezinta cea mai sigura modalitate de a-ti stoca papusile de sex / jucarii. Daca sunteti in cautarea unei optiuni mai rapide, puteti utiliza o geanta de stil pentru geanta care se potriveste cu papusa dvs. si apoi puneti un lacat pe fermoare.

Utilizati captuseala

Nu doar glisati jucariile de sex sub pat (aceasta este nebunie), ci folositi captuseala pentru ca astfel este imposibil ca si cei care se uita sub pat, sa observe jucaria sexuala.

In dulap

Un pic mai riscant, dar poate fi mai sigura aceasta solutie decat celelalte optiuni daca este facuta corect. Pentru a va ascunde in dulap papusa gonflabila de ochii curiosilor, instalati o incuietoare pe usile dulapului dvs. Veti avea nevoie de un burghiu, cu o piesa speciala de gaurit si cu un maner pentru usi / incuietori care se va potrivi cu dulapul.

Acest lucru va impiedica oamenii sa va deschida dulapul si apoi pe partea de sus a acelei protectii, puteti apoi sa va ascundeti papusa sexuala realista intr-o cutie inchisa sub haine sau cutii.

Alte camere din casa ta

Camerele de depozitare sunt, de asemenea, minunate pentru a ascunde jucarii sexuale si alte articole, si cu siguranta cei care vor veni in vizita nu vor dori sa ajunga in camera de depozitare a obiectelor. Cu toate acestea, atunci cand aveti musafiri, cea mai indicata solutie este sa fie inchisa cu cheia si camera de depozitare a lucrurilor.

Asadar, atunci cand detineti o astfel de papusa gonflabila realista, cel mai indicat este fie sa o depozitati sub pat, fie intr-un dulap foarte bine securizat, fie intr-o alta incapere a locuintei in care va depozitati majoritatea lucrurilor. In acest fel, cu siguranta musafirii nu va vor descoperi secretul.

Leave a reply:

Site Footer