Tu stii ce vor femeile?

Este din nou Craciunul, iar pe umerii tai apasa povara cadoului perfect pentru femeile speciale din viata ta.

Esti ingrijorat pentru ca niciodata nu stii cu adevarat ce le place si totusi iti doresti sa le daruiesti cele mai unice si speciale cadouri, asa ca iata astazi cateva ponturi pentru gasirea de cadouri de Craciun ieftine dar potrivite, care iti pot usura aceasta misiune.

Astfel, toti cei care sunt siguri ca pot face fata unei astfel provocari sunt invitati sa citeasca mai departe cele 3 sfaturi pentru a reusi sa cumperi cel mai bun cadou ce Craciun.

Primul pas si cel mai important , cred eu, este momentul in care trebuie sa iti amintesti tot ce vedeai in desenele cu detectivi atunci cand erai copil si sa incepi sa investighezi si sa cercetezi gusturile femeii dragi din viata ta. Te intrebi cum poti face asta?

Ei bine, fie furi informatii cruciale din ceea ce spune ea, incercand sa pui cele mai pertinente dar subtile intrebari, fie ii intrebi prietenele sau chiar rudele, orice numai sa fii creativ, doar speri sa gasesti cadoul perfect, nu?

Al doilea sfat pe care il am pentru voi, dragi barbati aflati in dificultate, este acela de a fi atenti inca din timpul anului la ceea va spune ca isi doreste, sau la ceea ce spune ca viseaza dar stie ca nu va avea vreodata. Gasind obiectul cheie mult dorit de acestea nu numai ca veti darui cadoul perfect dar veti si impresiona datorita faptului ca ati acordat mereu atentie la cele spuse de ea.

Ultima dar nu cea din urma recomandare este discretia! Nu faceti niciodata greseala de a o ,, trage de limba” direct, sau de a discuta despre cadourile pe care doriti sa i le daruiti atunci cand ea poate sa va auda sau este prin preajma, deoarece o femeie chiar daca stie ca o sa primeasca un cadou minunat nu va mai reactiona asa cum va asteptati, iar dezamagirea amandurora nu este un element ce trebuie sa existe in aceasta minunata perioada de Craciun.

Si totusi, teoria ca teoria, insa practica ne omoara, asa ca tot ce mai ramane de spus este: ,,SUCCES dragi soldati, o sa aveti nevoie! „

Leave a reply:

Site Footer