Tu ce cadouri personalizate le oferi clientilor si partenerilor tai?

Afacerea merge bine, conform planurilor initiale. Obiectivele de marketing ating cotele propuse de tine si lucrurile se indreapta tot spre mai bine. Esti multumit de performanta angajatilor, iar echipa este destul de sudata si lucreaza bine impreuna.

Te-ai gandit sa iti indrepti investitiile in crearea de valoare pentru compania ta? Cauti cadouri personalizate in Bucuresti? Trebuie sa stii ca la Agrafa este greu sa nu gasesti ceea ce doresti. Datorita gamei de produse foarte bogate, gasesti foarte multe idei de cadouri pe care le poti personaliza.

Oferirea unor lucruri in mod gratuit produce intotdeauna un efect pozitiv. Persoana care primeste ceva gratis, fara a plati pentru acel lucru se simte apreciata. Simte ca ceva i se cuvine fara a da nimic in schimb. Asta se intampla si in cazul clientilor sau partenerilor tai carora le poti oferi cadouri personalizate alaturi de materiale importante precum un contract de parteneriat sau unul de colaborare.

Alaturi de o carte de vizita, de exemplu, poti oferi un obiect personalizat cu datele companiei tale pentru a face acea persoana sa se simta apreciata. Atunci cand ii oferi cuiva ceva in mod gratuit, fara a astepta nimic in schimb, inseamna ca iti pasa de acea persoana.

Chiar daca aceste obiecte personalizate reprezinta niste simple lucruri, cum ar fi o bricheta, un briceag sau o cana, atunci cand sunt primite de catre cineva in mod gratuit acestea capata o valoare deosebita. Investitia in astfel de obiecte nu este nici o una extrem de costisitoare deoarece aceste obiecte nu sunt scumpe.

Daca te intrebi ce obiecte ai putea alege sa personalizezi, lista e lunga. Pe langa clasicele calendare, agende, pixuri sau cani care sunt folosite de majoritatea companiilor ca mijloace de promovare, exista si altele mai atractive si mai functionale.

De pilda, unele dintre cele mai bine primite cadouri personalizate sunt stick-urile de memorie USB. Nu numai ca oricarui dintre noi ii prinde bine un stick in plus pentru ca nu se stie niciodata cand ai nevoie de unul, ele pot avea un design deosebit fata de celelalte din magazin.

Poti alege diferite forme, culori sau dimensiuni pentru ca acestea sa fie cat mai apropiate de mesajul companiei. Alaturi de alte cadouri inedite personalizate cu logoul sau mesajul companiei tale se numara si acumulatorii externi, boxele portabile sau diverse ustensile pentru casa.

Leave a reply:

Site Footer