Tratamentul cu ventuze- Cea mai buna solutie

Tratamentul cu ventuze- Cea mai buna solutie

In ceea ce priveste utilizarea ventuzelor pentru masaj, parerile sunt impartite. Unii privesc tehnica de folosire a ventuzelor pentru masaj ca fiind una brutala, insa acest lucru este contrat de catre specialisti, care spun ca tehnica de aplicare si folosire a ventuzelor pentru masaj este una destul de benefica in tratarea unor afectiuni destul de serioase.

Mai mult decat atat, acestia din urma sustin ca terapia realizata cu ajutorul unor ventuze pentru masaj este folosita inca de acum cateva mii de ani, de catre chinezi si nu numai, caci ea a fost preluata in scurt timp si de catre europeni.

Printre afectiunile pe care le pot trata ventuzele pentru masaj, specialistii spun ca se afla: raceala, gripa, convulsiile, congestiile pulmonare si chiar unele boli de sange destul de grave.

Si nu numai atat, caci in ziua de astazi exista chiar si ventuze pentru masaj care pot trata intr-un timp destul de scurt celulita. Iar aici este in special vorba despre ventuzele realizate din silicon, care datorita flexibilitatii lor, pot fi utilizate pentru masarea oricarei parti a corpului.

Sa faci un masaj cu ajutorul ventuzelor din silicon nu este deloc un lucru greu, acesta putand fi facut chiar de catre oricine, dupa numai o documentatie minima. Insa ce trebuie stiut este faptul ca ventuzele din silicon sunt create in trei marimi, fiecare dintre acestea avand intrebuintarile lor.

De exemplu, ventuzele din silicon de marimi mici sunt folosite in masarea fetei. Adica pentru tratamentul facial, in cazul celor care doresc sa scape intr- un timp destul de scurt de riduri si pentru cei care doresc sa aiba un ten frumos intr- un timp destul de scurt.

Mai mult decat atat,  trebuie mentionat ca exista si ventuze din silicon de marimi medii si care sunt folosite in special pentru masarea mainilor, a picioarelor si chiar a abdomenului. Folosindu- le pe acestea, cu siguranta pielea membrelor dumneavoastra superioare si inferioare, cat si a abdomenului va fi una fara celulita intr- un mod destul de benefic. Si nu in ultimul rand, putem spune ca exista si ventuze pentru masaj realizate din silicon, de marimi mari.

Acestea din urma sunt folosite in special pentru masarea pielii spatelui, deoarece suprafata pielii spatelui este una mult mai mare.

Preturile unor ventuze masaj realizate din silicon variaza in functie de producator. Insa daca apelati la ajutorul internetului, puteti gasi ventuze pentru masaj din silicon la preturi destul de accesibile si destul de multe informatii care va vor ajuta sa va masati corpul singuri de acasa.

Pentru asta nu este nevoie decat sa cautati cu mare atentie pe internet unul dintre magazinele care se ocupa cu comercializarea acestor tipuri de produse, care au o calitate buna si un pret la fel de bun.

Leave a reply:

Site Footer