Totul despre Batman

Totul despre Batman

Batman se numara printre cei mai des solicitati animatori petreceri copii si de aceea ne-am decis sa va prezentam cat mai bine acest personaj. Stiind cat mai multe despre el veti sti in mod sigur si daca animatorul interpreteaza corect personajul.

Batman nu are puteri inumane sau superumane el se bazeaza pe “propriile sale cunostinte stiintifice, abilitati de detectiv si pricepere atletica”. Laboratorul inepuizabil al lui Batman ii ofera acces la tehnologii avansate si, in calitate de om de stiinta competent, poate sa foloseasca si sa modifice aceste tehnologii in avantajul sau. In povesti, Batman este considerat unul dintre cei mai mari detectivi ai lumii, daca nu cel mai mare solver al criminalitatii din lume.

Batman a fost in mod repetat descris ca avand un intelect la nivel de geniu, fiind unul dintre cei mai mari artisti de arte martiale din universul DC, si avand o constructie fizic de varf. Ca un om de stiinta plurispecializat, cunostintele si expertiza lui in nenumarate discipline este aproape de neegalat de orice alt personaj din universul DC.

El a calatorit in lume pentru dobandirea abilitatilor necesare pentru a-l ajuta in eforturile sale ca Batman. In povestea Superman: Doomed, Superman considera ca Batman este una dintre cele mai stralucite minti de pe planeta.

Batman s-a antrenat pe scara larga in diverse arte martiale, stapanind peste 127 de tipuri diferite, facandu-l unul dintre cei mai buni luptatori in universul DC. Superman il descrie pe Batman ca fiind “cel mai periculos om de pe Pamant”, capabil sa invinga singur o intreaga echipa de extraterestri supravietuitori pentru a-si salva colegii inchisi in prima poveste a lui Grant Morrison in JLA.

Batman are capacitatea de a rezista sub mari dureri fizice si de a rezista telepatiei si controlului mintii. Este un maestru al deghizarii, multilingvismului si un expert in spionaj, adunand adesea informatii sub identitatea lui Malone, un gangster notoriu. El este un expert in furisare si escapologie, ceea ce ii permite sa apara si sa dispara la voia sa si sa scape din aproape toate situatiile nefavorabile.

Batman este un expert in tehnicile de interogare si adesea foloseste metode extreme pentru a extrage informatii de la suspecti, cum ar fi suspendarea unei persoane peste marginea unei cladiri.

Aparitia sa intimidanta si infricosatoare este adesea tot ceea ce este necesar pentru a obtine informatii de la suspecti. In ciuda faptului ca are potentialul de a face rau inamicilor, cea mai importanta caracteristica a lui Batman este angajamentul sau ferm fata de justitie si reticenta sa de a lua o viata.

In cadrul formarii profesionale legate de combaterea criminalitatii fizice si a altor infractiuni, el este, de asemenea, expert in mai multe tipuri de actiuni. Printre acestea se numara faptul ca este un pilot licentiat (pentru a opera Battalionul), si are si posibilitatea de a folosi alte tipuri de masini. In unele publicatii, el are si o pregatire de magician.

Costumul blindat de corp al lui Batman incorporeaza imaginea unui liliac pentru a ii speria pe infractori. Detaliile schimbarii costumului Batman in mod repetat in diverse decenii, povestiri, media si interpretari ale artistilor sunt trecute cu vederea, pentru ca elementele cele mai distinctive raman aceleasi.

Leave a reply:

Site Footer