Tot ce trebuie sa stii despre liftingul facial

Dat fiind faptul ca pun mare pret pe imaginea lor, multe femei se gandesc din ce in ce mai serios la ideea de a opta pentru un lifting facial by Dr Renert, datorita numarului mare de beneficii pe care o astfel de interventie li le poate oferi.

Ce face o procedura de lifting facial?

Procedura primara pentru un lifting facial este minim invaziva si dureaza doar putin timp pana la finalizare. Procedura incepe cu administrarea anesteziei pentru a va face sa va simtiti confortabil in timpul interventiei chirurgicale.

Aceasta poate include fie anestezie generala, fie sedare intravenoasa. Odata ce anestezia a fost administrata, se va face incizia. Cazul in care aceasta incizie are loc, in mare masura depinde de tipul de lifting facial pe care il cautati.

Pentru un facelift traditional, incizia incepe la nivelul parului si se extinde in jurul urechii si catre scalpul inferior.

Pentru o interventie cu incizie limitata, inciziile de la templu sunt mai mici si se extind doar in jurul urechii. Odata ce grasimea a fost sculptata si rearanjata pentru o fata mai buna, incizia va fi inchisa si se va estompa relativ repede.

Am nevoie de un lifting facial?

Multi pacienti au intrebari despre liftingul de fata. Este timpul potrivit? Sunt un candidat bun? Am nevoie de un lifting facial?

Una dintre cele mai bune modalitati de a determina daca sunteti gata pentru un facelift este sa examinati beneficiile si sa decideti daca sunteti pregatit pentru procedura. Iata cateva dintre lucrurile pe care le poate face un lifting facial:

  • Reducerea creaselor profunde sub ochi;
  • Reducerea pliurilor si cretelelor (ambele pliuri nazolabiale si linii de marioneta);
  • Creste definirea liniei maxilarului;

Sunt persoana potrivita pentru lifting facial?

Candidatul ideal pentru procedura are de obicei varsta cuprinsa intre 40 si 70 de ani, si are o stare de sanatate relativ buna. Conditiile de sanatate, cum ar fi diabetul zaharat si tensiunea arteriala ridicata, nu descalifica pacientii de la tratament, dar conditiile trebuie gestionate si controlate.

Dr. Renert va discuta despre tot ceea ce inseamna acest tip de chirurgie cu dvs. si va va ajuta sa determinati daca sunteti un bun candidat pentru o interventie de lifting facial.

Nefumatorii sunt de preferat si fata de fumatori pentru a urma o astfel de interventie.

De asemenea, este important sa aveti asteptari realiste cu privire la ceea ce va face aceasta procedura pentru dvs. si sa aveti o perspectiva generala pozitiva asupra rezultatelor procedurii, ceea ce va face mult mai usoare pregatirile pentru lifting.

Ligting facial pe cont propriu sau cu alta procedura?

Interventiile de lifting facial sunt adesea combinate cu alte proceduri complementare pentru imbunatatirea in continuare a rezultatelor.

Un lifting facial ofera rezultate uimitoare la cele doua treimi mai mici ale fetei, dar nu face nimic pentru a imbunatati fruntea sau ochii. Daca va ganditi la un lifting facial, puteti fi interesati si de aceste proceduri:

  • Blefaroplastia: De asemenea, numita chirurgie pentru pleoape, acest tratament corecteaza imbatranirea in jurul ochiului. Poate fi efectuata pe pleoapele superioare sau inferioare (sau ambele).
  • Browlift: Un browlift poate strange pielea pe frunte si poate ridica fruntea intr-o pozitie mai tinereasca.
  • Ridicarea gatului: Un gat moderat este inclus ca parte a majoritatii lifturilor, dar unii pacienti pot necesita tratament suplimentar sau ridicare.
  • Facial Grafting: Pentru a restabili volumul tanar, poate fi utilizata grefarea grasimii. Acest tratament utilizeaza grasimea proprie pentru a restabili volumul si contururile care au fost pierdute odata cu varsta.

Beneficiile unui lifting facial

Exista o mare varietate de beneficii pe care le veti primi la obtinerea unui lifting facial. De exemplu, veti avea in mod automat un aspect mult mai tanar si mai natural.

Cateva dintre avantajele primordiale ale acestei proceduri includ reparatia pielii libere pentru un aspect mai fin, oferind imbunatatiri pentru contururile faciale pentru o linie mai buna a capului si inasprirea muschilor faciali pentru o mai mica tensiune in fata.

Riscuri si timp de recuperare

Ca orice procedura chirurgicala, exista si cateva riscuri implicate. Acestea includ sangerare, riscuri cu anestezie, infectii, acumulare de lichide, decolorare a pielii, umflaturi prelungite, amorteala, durere care persista si vindecare usoara a ranilor.

In ceea ce priveste timpul de recuperare, in general, veti primi instructiuni cu privire la modul de tratare a fetei dupa efectuarea operatiei. In general, timpul de recuperare este de obicei de doua pana la trei saptamani.

Leave a reply:

Site Footer