Top platforme eCommerce

Rularea magazinului dvs. pe Volusion va va costa intre 15 si 135 USD pe luna. Veti primi 10% din taxa atunci cand platiti anual. Trebuie sa contactati serviciul pentru a trece la un plan anual.

Pe planuri mai scumpe, veti obtine mai multe produse, latime de banda, suport mai bun si caracteristici suplimentare. Daca esti indecis poti incerca sa lucrezi cu seo and graphic design expertise.

Dupa cum s-a mentionat, fiecare plan are o limita de latime de banda (1, 3, 10 sau 35 GB). Orice trafic dincolo de asta va va costa 7 $ / GB. Acest lucru se poate ridica destul de repede. De asemenea, nu trebuie sa uitati de taxele de tranzactie ale procesorului dvs. de plata.

Exista, de asemenea, investitia intr-un certificat SSL. Cele oferite de Volusion sunt direct intre 89 si 995 dolari. Desigur, puteti obtine gratuit si propria dvs. In plus, daca te duci pentru o tema premium, trebuie sa ai un buget de $ 180 pentru asta.

Utilizati incercarea gratuita de 14 zile pentru a le verifica. Magazine pentru incepatori, ONG-uri, intreprinderi mici si mijlocii.

Squarespace

Similar cu Wix, Squarespace este, de asemenea, un constructor de site-uri care opereaza cu drag and drop. Acestea au inceput cu accentul pe crearea de site-uri atragatoare.

Inca de la inceput, site-ul pune mai multa energie in comertul electronic si permite utilizatorilor sa vanda lucruri online. Pana acum, ele incep sa fie o platforma de comert electronic cu drepturi depline.

Serviciul are o interfata de utilizator simpla si intuitiva si este foarte usor de inceput. Sabloanele site-urilor pe care le ofera sunt elegante, frumoase, lustruite si toate vin cu capabilitati de reactie mobila. Accentul pus pe design, de asemenea, face ca Squarespace sa fie potrivita in special pentru vanzarea de produse care necesita imagini de inalta calitate.

In plus, aveti toate optiunile standard cum ar fi variantele de produs, managementul inventarului, produse nelimitate, cupoane, transport, lucrari. Platforma se integreaza, de asemenea, cu Shipstation.com pentru indeplinire si are un serviciu de relatii cu clientii.

Ele ofera numeroase puncte de date pentru a optimiza site-ul dvs. si conversii, inclusiv vanzari, venituri, surse de trafic si multe altele. Instrumentele de marketing includ setarile SEO, social media, blogging-ul si retragerea platilor abandonate. SSL este construit chiar in platforma.

Pe partea dezavantajelor, Squarespace este oarecum limitat in caracteristici. De exemplu, dispune de optiuni de plata limitate (numai Apple Pay si PayPal) si lipsesc optiuni importante pentru magazine mai complexe si pentru un numar mare de produse sau variatii.

In plus, nu exista nicio piata pentru aplicatii care sa adauge mai multe functii si functionalitati. Capacitatea ta de a personaliza site-ul prin cod si marcare este de asemenea foarte limitata. Platforma se integreaza doar cu cateva instrumente si servicii ale tertilor.

Platiti pentru Squarespace lunar. Pentru a incepe vanzarea, trebuie sa fii cel putin pe planul de afaceri, care este de 18 USD / luna daca se factureaza anual, in caz contrar 26 USD / luna. Retineti ca exista o taxa de tranzactie de 3% pentru fiecare vanzare.

Leave a reply:

Site Footer