Top 5 tablete pentru oamenii de afaceri

Top 5 tablete pentru oamenii de afaceri

In momentul de fata tableta Samsung nu mai reprezinta doar un moft . Tabletele sunt preferate in detrimentul laptop-urilor , acestea din urma fiind mult mai incomod de transportat si avand a autonomie a bateriei mult mai mica.

Avand un gadget de calitate , foarte rapid si cu o buna conexiune la internet afacerea ta poate sa creasca considerabil .

Serviciul Timeline lansat de Facebook ofera paginii afacerii tale un aspect interactiv si foarte profesional. Prin intermediul acestui serviciu companiile isi pot face o prezentatre atractiva.

Unul dintre cele mai importante elemente oferite de aceste serviciu este “ Cover Photo” . Alegand cu atentie imagini care reprezinta identitatea afacerii dumneavoastra cu siguranta veti starnii emotii intense in randul celor care le vizualizeaza obtinand astfel un munar foarte mare de like-uri. Acest elemet al Timeline-ului nu scimba doar perceptia vizuala a vizitatorilor , ci creaza si o conexiune importanta intre acestia si compania dumneavoastra.

Cele mai cautate modele de catre oamenii de afaceri sunt :

Tableta “iPad 2” a celor de la Apple . Desi are cel mai piperat pret de pe piata , si anume 3479 lei , este preferata multor oameni de afaceri deoarece face ca navigatul pe Internet , citirea e-mail-urilor si a stirilor sa fie foarte naturala. Acest model este mult mai atractiv ,din puctul de vedere al design-ului, decat modelul anterior , fiind cu 33% mai subtire si considerabil mai usoara , avand o greutatate cu 15% mai mica ( cantareste 613 grame).

Caracteristicile tehnice ale acestui gadget sunt : procesor de 1 GHz dual-core A5, un ecran de 9,5 inch , rezolutie 1024*768, un spatiu mare de stocare a informatiilor de 64 GB si o autonomie a bateriei de 10 ore.

“Lenovo Think Tablet” un model care face concurenta celor de la Apple. Fiind mai ieftina decat competitoarea sa , avand un pret de 3199 lei . Are dotari similare cu iPad 2 , si anume : procesor de 1 GHz dual-core, 32 GB si 1GB DDRAM , sistem de operare Android 3.1 , o diagonala de 10,1 inch si o greutate de 750 grame.

“BlackBerry Playbook” . Acest model de tableta are un pret mai accesibil , de 2699 de lei , dat fiind faptul ca afacerile firmei producatoare RIM nu sunt tocmai bune in momentul de fata. Este dotata cu un procesor dual-core de 1 GHz , 1GB DDRAM si 64 GB capacitate de stocare , un ecran cu o diagonal de 7 inch cantarind 425 de grame .

“HTC Flyer” este un model mic de tableta , cu o diagonal de 7 inch si o greutate de 420 grame. Este detinatoarea unui puternic procesor de 1,5 GHz , 1GB DDRAM si 32 GB, foloseste sistemul de operare Android 2.2 Froyo si un pret de 2399 lei.

“Samsung Galaxy Tab” . Una dintre cele mai bune tablete , daca nu cea mai buna , de piata la momentul actual. Primeste acesta distinctive deoarece prezinta cea mai reusita combinatie intre un pret corect , 2299 lei , si tehnologii utilizate foarte performante (ecran cuprinzator de 10,1 inch ,procesor dual-core la 1GHZ , 1GB DDRAM, 16 GB , si o greutate de 565 grame) . Functioneaza pe baza sistemului de operare Adroid 3.1 fiind una dintre cele mai bine vandute tablete de pe piata din tara noastra.

Leave a reply:

Site Footer