Tipuri de scaune pentru gaming

In cazul in care esti genul de persoana careia ii place sa isi petreaca timpul liber in fata calculatorului pentru a juca diferite jocuri video, in mod evident trebuie sa stii sa faci alegerea corecta a scaunului pentru gaming.

Cand folosesti de exemplu un scaun de gaming cu suport pentru picioare, ai parte de tot confortul necesar pentru a te juca. Exista insa o multime de modele de scaune pentru gaming. Acest articol iti prezinta cele mai importante optiuni pe care le ai la dispozitie atunci cand vine vorba despre alegerea scaunului.

Scaun pentru gaming pentru PC

Fara doar si poate, acestea sunt cele mai comune scaune pentru gaming. Se aseamana foarte mult cu scaunele ergonomice pentru calculator care pot fi alese de la Top Scaune de exemplu.

Sa nu credeti insa ca daca sunt foarte asemanatoare cu scaunele de birou, au aceleasi caracteristici. Nici gand. Un scaun pentru gaming pentru PC dispune de unele caracteristici speciale.

De exemplu, un astfel de scaun dispune de suport in zona lombara. Poate consideri la prima vedere ca nu ai nevoie neaparat de aceasta caracteristica a scaunului, insa in mod evident, in momentul in care petreci multe ore la PC jucandu-te, vei avea nevoie de un suport lombar.

Cu siguranta si gatul va incepe sa te doara la un anumit moment dat, in cazul in care vei folosi un simplu scaun pentru PC. In schimb, in cazul in care alegi un scaun pentru gaming pentru PC, acesta va veni la pachet cu o tetiera, care iti va sprijini capul si gatul. Iti va fi mult mai usor sa stai pe un astfel de scaun.

Daca intentionezi sa alegi un astfel de scaun pentru gaming, in mod evident este recomandat sa iti indrepti atentia spre un scaun de gaming cu suport pentru picioare. Trebuie sa te asiguri ca picioarele tale stau confortabil atunci cand te joci.

Scaun pentru gaming tip balansoar

Exista apoi scaunele pentru gaming de tip balansoar. Acestea pot reprezenta cea mai buna solutie pentru toate acele persoane care aleg sa se joace pe consola.

In ceea ce priveste aceste scaune, este important de mentionat faptul ca iti permit o pozitie comoda, sunt foarte practice, insa chiar si in aceste conditii, nu sunt cele mai ergonomice scaune pentru gaming.

Scaunele pentru gaming de tip balansoar sunt lipite de postament, au forma literei L, si singurele sale componente sunt sezutul si spatarul care sunt prinse strans impreuna. Cu un asemenea scaun, ai siguranta ca nu te rostogolesti. Mai trebuie facuta precizarea in ceea ce priveste un asemenea scaun, ca acesta este greu si voluminos. Cu siguranta nu va fi placut sa muti un asemenea scaun dintr-o camera in alta.

Scaune pentru gaming de tip piedestal

Acestea reprezinta combinatia ideala intre un scaun de tip balansoar si un scaun pentru PC. Ele sunt ideale atat pentru jocurile pe PC cat si pentru jocurile pe consola. Au un design ergonomic si iti permit sa te reorientezi prin rotire. Dezavantajul este ca la fel ca si scaunele de tip balansoar, sunt dificil de mutat.

Scaune de gaming pentru simulatoare

Acestea sunt scaunele ideale pentru pasionatii de jocuri de curse auto. Acestea dispun de suport pentru pedale care se poate ajusta pentru ca toti gamerii sa poata ajunge la pedale. Au de-asemenea si volan.

Scaune pentru gaming tip sac

Acestea sunt scaunele preferate ale multor gameri pentru ca sunt foarte confortabile.  Nu sunt insa nici sanatoase si nici ergonomice. Pe un asemenea scaun este recomandat sa nu stai mai mult de o jumatate de ora.

Aceastea sunt asadar, tipurile de scaune pentru calculator spre care iti poti indrepta atentia.

Leave a reply:

Site Footer