Tigarile electronice, mult mai sanatoase pentru fumatorii pasivi

Tigarile electronice, mult mai sanatoase pentru fumatorii pasivi

Daca avantajele unei tigari electronice nu te-au convins sa renunti la fumatul clasic, pentru ca ai impresia ca tigara normala are un gust mult mai bun si ca iti ofera o senzatie mult mai placuta, ar trebui sa te gandesti la cei din jurul tau.

Copiii care locuiesc alaturi de tine, persoanele dragi, colegii de munca si, in general, toti cei care stau aproape atunci cand pufai o tigara, risca sa se imbolnaveasca grav. Fumand, tu iti asumi riscul de a te imbolnavi, insa aceasta decizie poate sa ii imbolnaveasca si pe altii, ceea ce inseamna, intr-un fel sau altul, crima.

Daca iti doresti sa ii pastrezi pe cei din jurul tau in siguranta, atunci ar trebui sa iei in considerare tigara electronica.

De ce tigara electronica?

•    Deoarece aceasta elimina doar un abur cu o aroma placuta, nu o multime de substante nocive, care pot distruge sanatatea oricarui om. Astfel, poti sta alaturi de copiii tai fara a fi nevoit sa iesi pe balcon pentru a fuma.
•    Deoarece nu miroase urat. Tigara electronica nu miroase urat. Poti sa o fumezi fara probleme in casa, fara sa iti fie frica de faptul ca imbacseste perdelele, piesele de mobilier sau hainele. In felul acesta, toate persoanele care te evita pentru ca pur si simplu nu suporta mirosul de tutun, iti vor fi din ce in ce mai aproape.
•     Pentru ca nu exista riscul de incendiu. Oricat de greu ar fi de crezut, o tigara poate sa genereze incendii, ba chiar unele foarte mari. O tigara electronica in schimb, este cat se poate de sigura in acest sens, asadar, poti adormi fara probleme cu ea aprinsa.

Faptul ca o astfel de tigara este mult mai acceptabila pentru cei din jur, poate sa fie destul de convingator. Cu toate astea, trebuie sa te gandesti si la tine. Este adevarat ca ti-ai asumat bolile in momentul in care ai ales sa fumezi, insa poti sa o faci fara sa te imbolnavesti.

Tigara electronica este mult mai putin daunatoare decat o tigara normala iar senzatia pe care o ofera este aceeasi. Vei putea sa iti iei aceeasi doza de nicotina, vei putea sa fumezi la fel de mult cum o faceai inainte si te vei putea bucura de toate senzatiile placute pe care ti le ofera iesirile la tigara alaturi de colegi. Tot ceea ce nu vei face, va fi sa te imbolnavesti.

Leave a reply:

Site Footer