Telefoane mobile spre care trebuie sa iti indrepti atentia

Telefoane mobile spre care trebuie sa iti indrepti atentia

Inca din momentul in care oamenii au inceput sa constientizeze faptul ca telefoanele mobile inteligente sunt infinit mai performante decat acele telefoane gsm, si au inteles faptul ca vrand nevrand, smartphone-urile au devenit pentru noi o necesitate, ei au inceput sa isi indrepte atentia spre cele mai performante telefoane.

Atunci cand vrei sa iti cumperi un smartphone, in primul rand trebuie sa tii cont de procesorul acestuia. Cu cat procesorul este mai puternic, cu atat telefonul va functiona mai bine in momentele in care va fi solicitat intens.

Spatiul de stocare deasemenea are un rol important, pentru ca mai mult ca sigur daca iti cumperi un smartphone, ai de gand sa instalezi o multime de aplicatii si de jocuri. Cu cat spatiul de stocare este mai mare, cu atat sansele ca telefonul sa functioneze mai bine, sunt mai mari.

Memoria RAM are si ea un rol foarte important, pentru ca o memorie RAM mare, ajuta la o cat mai buna functionare a telefonului, in momentele in care acesta are deschise simultan mai multe aplicatii.

Camera foto reprezinta un alt aspect important pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand vrei sa iti cumperi un smartphone. Cu cat camera este mai performanta, cu atat pozele tale, si pozele pe care le vei posta pe retelele de socializare vor fi mai clare.

Ei bine, tinand cont de toate aceste aspecte foarte importante, cu siguranta vei reusi sa iti cumperi un smartphone care sa corespunda cerintelor tale, din toate punctele de vedere.

In cazul in care esti nehotarat, ai putea sa iti alegi de exemplu un model Xony Xperia XZ Premium, mai ales daca ai de gand sa faci trecerea la rezolutia 4K. Pe langa acest punct forte, telefonul mai dispune si de un spatiu de stocare de 64 GB, 4 GB memorie RAM, este rezistent la apa si praf, iar camera foto este una impresionanta.

O alta alegere inspirata ar fi modelul LG G6, care are un procesor Snapdragon 821, insa detine si 4 GB RAM, si un spatiu de stocare fie de 32, fie de 64 GB, care poate fi extins cu carduri de maxim 256 GB. Camera foto de 13 MP reprezinta un alt punct forte al acestui model.

Huawei este un brand care a crescut foarte mult de la an la an, asa ca daca ai de gand sa alegi un dispozitiv de la acest producator, modelele Huawei P10, sau P10 Plus pot reprezenta cea mai buna solutie pentru tine.

Un astfel de dispozitiv are un ecran AMOLED de 5,5 inch (P10 Plus), sau de 5.1 inch (P Plus), si o rezolutie 2,5K, respective Full HD.

Procesorul acestor telefoane este octa core, iar memoria RAM este de 4 GB pentru modelul P10, si de 6 GB, pentru modelul P10 Plus.

Ei bine, tinand cont de toate aceste aspect, si de modelele pe scurt prezentate, cu siguranta acestea pot sa fie solutii utile pentru tine, atunci cand ai nevoie de un smartphone performant

Leave a reply:

Site Footer