Stiati ca si dispozitivele iPhone dezamagesc?

Stiati ca si dispozitivele iPhone dezamagesc?

Multi utilizatori care au nevoie de un nou smartphone, se gandesc sa isi cumpere un dispozitiv iPhone cat mai nou. Dispozitivele iPhone, scoase pe piata de catre Apple, sunt renumite datorita specificatiilor tehnice impresionante, datorita designului, dar si datorita preturilor piperate.

In cele mai multe situatii, aceste dispozitive ruleaza perfect, dar exista si situatii in care dispozitivele iPhone dezamagesc, ba chiar mai mult, ajung intr-un service de reparatii iPhone Bucuresti. Vom prezenta in cele ce urmeaza cateva situatii in care aceste telefoane performante dar scumpe, dezamagesc.

1. Aplicatiile nu vor functiona in iOS 11

Ati actualizat la iOS 11, dar aplicatiile nu vor functiona? Apple a trecut de la aplicatii de 32 de biti la 64 de biti cu iOS 11. Deci toate aplicatiile pe 32 de biti vor refuza sa functioneze pe dispozitivul dvs. Verificati sub setari care dintre aplicatiile dvs. sunt invechite.

Atingeti aplicatia pe 32 de biti pentru a vizita App Store, verificati daca aplicatia are o versiune mai noua si actualizare disponibila. Daca nu, atunci, din pacate, nu puteti face multe. Doar stergeti aplicatiile pe 32 de biti de pe iPhone si probabil cautati alternative pentru aplicatii similare.

2. Senzorul de proximitate nu functioneaza

Daca ecranul iPhone-ului dvs. este aprins in timpul apelului, inseamna ca senzorul de proximitate nu functioneaza. Acest lucru poate provoca, de asemenea, probleme cu ecranul tactil. Un centru de proximitate defectuos in iPhone poate fi defectul de fabricatie sau o problema software. Problema poate aparea si dupa ce ai inlocuit ecranul iPhone. Pentru a rezolva problemele, reporniti iPhone-ul, reporniti sau efectuati resetarea din fabrica. Puteti restabili iPhone cu iTunes in modul DFU pentru a remedia problema senzorului de proximitate. Dar faceti backup la iCloud si iTunes inainte de a efectua aceste sarcini.

3. Ecranul tactil iPhone nu functioneaza

Daca ecranul tactil al iPhone-ului dvs. nu functioneaza, asigurati-va ca ecranul este curat si uscat. Apoi, reporniti iPhone-ul, iar ecranul tactil ar trebui sa functioneze. Daca nu, stergeti datele din cache si eliberati spatiul de stocare iOS.

In cazul in care ecranul este deteriorat, rupt sau iPhone-ul a fost cazut, atunci duceti dispozitivul intr-un service de reparatii iPhone Bucuresti, pentru inlocuirea acestuia cu un ecran nou.

4. iPhone Error 53

Modelele iPhone care au scanere de amprenta se confrunta adesea cu eroare 53. Se intampla atunci cand utilizatorii incearca sa-si restaureze dispozitivul prin iTunes si dispozitivul nu reuseste testul de securitate de catre Apple. Remediati eroarea 53 prin restabilirea iPhone-ului dvs. la cea mai recenta versiune iOS.

Acestea sunt asadar cateva situatii nu tocmai placute cu care va puteti confrunta in cazul in care detineti un dispozitiv iPhone. Daca va confruntati cu oricare dintre aceste probleme iar sfaturile prezentate anterior nu va sunt de folos, atunci este necesar sa trimiteti cat mai repede dispozitivul intr-un service gsm.

Specialistii care lucreaza intr-un service de reparatii iPhone Bucuresti, sunt experti atat in reparatii hardware iPhone cat si in reparatii software iPhone, deci vor descoperi si vor remedia problema telefonului, foarte rapid.

Leave a reply:

Site Footer