Stiati ca puteti citi cele mai noi carti, de pe iPhone?

Stiati ca puteti citi cele mai noi carti, de pe iPhone?

Smartphone-urile sund dispozitivele pe care le folosim cel mai mult in viata de zi cu zi. Exista o multime de aplicatii pe care le putem instala cu totii, indiferent ca detinem telefoane mobile iPhone sau dispozitive Android.

Unii utilizatori de exemplu, sunt pasionati de jocurile pe telefon, motiv datorita caruia, aleg sa isi descarce mereu cele mai noi jocuri. Acestia folosesc in mare parte smartphone-ul doar pentru a se juca.

Exista utilizatori care aleg sa foloseasca telefoanele mobile cel mai mult pentru a socializa cu prietenii virtuali. Acest lucru este posibil datorita aplicatiilor precum Facebook, Instagram si nu numai, care permit ca persoanele sa socializeze intre ele, chiar daca se afla la mii de kilometri distanta.

Unele persoane folosesc smartphone-ul pentru a afla cele mai noi stiri. Exista aplicatii care ofera informatii actualizate in timp real. Altii acceseaza site-urile de stiri pentru a se informa.

Ei bine, exista si utilizatori carora le place foarte mult sa citeasca, iar pentru ei avem vesti minunate. Se pot descarca atat din Magazinu Play cat si din App Store mai multe aplicatii care le ofera acestor utilizatori, posibilitatea de a citi o multime de carti, direct de pe telefon.

In randurile care urmeaza va prezentam cateva exemple de aplicatii care pot fi folosite in acest scop. Cititi pana la final, pentru ca puteti descoperi aplicatii pe care le veti instala in dispozitivele pe care e detineti, fie ele telefoane mobile iPhone, sau Android.

Scribd

Scribd este printre cele mai bune aplicatii de citire care va ofera acces la un numar nelimitat de carti audio, reviste si documente. Cu o astfel de aplicatie, aveti toate motivele pentru a ramane actualizat si captivat cu cele mai bune carti din jur.

In afara de carti, aceasta aplicatie va permite sa accesati diferite articole la alegere din surse cele mai bine cotate si sa va ofere o sansa de a va stoca colectia offline pentru a citi in orice moment. Pentru a va bucura de cel mai bun din Scribd, trebuie sa va abonati cu o taxa redusa pentru a avea acces la cele mai bune din lumea cartilor.

OverDrive

In cele din urma, avem aplicatia de citire OverDrive. Aceasta aplicatie va permite sa imprumutati carti in cele mai bune 30.000+ biblioteci din intreaga lume. Aplicatia functioneaza 24 de ore 7 zile pe saptamana, ceea ce inseamna ca va bucurati la timp de livrarea cartilor.

Aplicatia va permite sa creati o lista de dorinte, sa returnati cartile cu usurinta, precum si sa va creati propria biblioteca de carti.

Poetry

De la William Shakespeare pana la Emily Dickinson, Poetry este o aplicatie unica care va ofera acces la mii de poezii contemporane pentru a citi si a le impartasi cu prietenii.

Cu aceasta aplicatie, puteti cauta toate categoriile de poezii la alegere, le puteti salva in contul de e-mail sau pe retelele de socializare sau pur si simplu pastrati-le in biblioteca Smartphone-ului pentru un acces usor. Disponibila atat pentru dispozitive Android cat si pentru iOS, ce altceva veti cauta daca Poetry va sta la dispozitie?

Goodreads

Daca sunteti inca dispusi sa va alaturati unui grup de cititori, atunci aveti sansa de a face asta descarcand aplicatia Goodreads chiar in smartphone-ul dvs. Android sau iOS.

Fiind una dintre cele mai mari retele sociale in care cititorii se aduna pentru a citi, revizui, incarca si comenta carti, Goodreads prezinta peste un miliard de carti, care sunt adaugate de numarul sau mare de membri.

Aici, puteti organiza raftul dvs. virtual de carti, sa cautati cartile preferate si sa impartasiti comentariile cu restul membrilor aplicatiei, in timp ce va bucurati in continuare de timp.

Pocket

Daca aveti un videoclip sau un link pe care doriti sa il vizualizati mai tarziu, atunci aplicatia Pocket este locul perfect pentru a va salva continutul. Cu aceasta aplicatie, puteti salva cele mai bune carti din orice locatie, cum ar fi computerul, conturile de social media, e-mailul si alte aplicatii de citire fara prea multa dificultate.

Conceputa cu o interfata de utilizator intuitiva, aplicatia Pocket este cea mai buna aplicatie de luat in considerare mai ales daca cautati cea mai buna aplicatie care accepta text la vorbire.

Leave a reply:

Site Footer