Shell Helix Ultra 0W

Shell Helix Ultra 0W diferă printr-un pachet de aditivi care oferă o protecție excelentă împotriva nămolului. Uleiul crește puterea motorului, minimizează zgomotul și vibrațiile și protejează împotriva oxizilor. Este un ulei de motor complet sintetic cu cea mai avansată formulă Shell pentru motoare de înaltă performanță.

Astăzi, automobilele au nevoie de un ulei de motor care să țină pasul cu nevoile lor în schimbare, pentru a îmbunătăți în continuare performanța și durata de viață a motorului. De aceea, Shell a venit cu un mod complet nou de a produce uleiuri de bază sintetice din gaze naturale folosind tehnologia exclusivă Shell PurePlus.

Shell Helix Ultra 0W este o linie premium de uleiuri de motor fabricate folosind tehnologia unică Shell PurePlus, care furnizează un ulei de motor care ajută în mod activ la menținerea motoarelor curate. Uleiurile Shell Helix se bazează pe tehnologia de curățare activă. În același timp, tehnologia unică Shell PurePlus permite uleiului să îmbunătățească și mai mult nivelurile de curățare și protecție.

Shell Helix Ultra 0W – Avantaje

Protecție fără egal a impurităților – niciun alt ulei de motor nu îți curăță mai bine motorul. De asemenea are o vâscozitate redusă și caracteristici de frecare reduse, permițând economii de combustibil. Oferă protecție excelentă împotriva uzurii și coroziunii și ușurința pornirii la rece. Shell Helix Ultra 0W este potrivit pentru motoare pe benzină, diesel și pe gaz, dar și potrivite pentru amestecuri de biodiesel și amestecuri de benzină și etanol.

Shell Helix Ultra 0W sunt uleiuri de motor special formulate pentru a satisface toate cerințele moderne. Shell s-a bazat pe toată experiența sa în producția de uleiuri în fiecare etapă a fabricării Shell Helix Ultra 0W- de la tehnologii de bază până la selecția aditivilor și amestecarea componentelor. Gama extinsă de uleiuri Shell Helix îți permite să selectezi un ulei potrivit pentru o gamă largă de condiții și motoare.

Uleiurile complet sintetice Shell Helix Ultra 0W sunt 100% sintetice și au la baza aditivi de înaltă calitate. Acestea oferă o eficiență mai mare a motorului în comparație cu uleiurile care conțin componente sintetice și minerale. Prin adăugarea de aditivi activi pentru detergenți la aceste uleiuri de bază sintetice premium, rezultă uleiuri de motor care oferă o protecție și o curățenie de neegalat la motoarele moderne.

Uleiul de motor  Shell Helix Ultra 0W complet sintetic  asigură o protecție maximă a motorului la cele mai înalte și mai mici temperaturi ambientale, precum și în condiții de drum extrem de dificile.

Shell Helix Ultra a  fost formulat cu tehnologia activă de curățare activă Shell pentru a menține motorul mașinii în funcțiune la putere maximă până la următoarea schimbare a uleiului, protejându-l de depozite și uzură dăunătoare. De asemenea, ajută la reducerea frecării dintre piesele motorului pentru o economie de combustibil îmbunătățită.

Uleiul de  motor  Shell Helix Ultra 0W poate fi utilizat pentru motoarele pe benzină, motorină (fără filtre de particule) și pe gaz ale autoturismelor, precum și pentru motoarele alimentate cu biodiesel sau un amestec de benzină și etanol.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

 

Leave a reply:

Site Footer