Sfaturi utile pentru inchirieri auto

Sfaturi utile pentru inchirieri auto

Aveti nevoie de roti in urmatoarea calatorie? Puteti apela la inchirieri auto. Inchirierea unei masini va poate oferi libertate si flexibilitate atunci cand calatoriti, iar in unele parti ale lumii este singura modalitate fezabila de a va deplasa.

Dar o masina de inchiriat poate adauga, de asemenea, complicatii la calatoria dvs. – cum ar fi incercarea de a gasi cea mai buna afacere sau de a sorta exact ce optiuni de asigurare aveti nevoie. Cititi mai departe sfaturile noastre practice privind economisirea banilor, intelegerea contractului dvs. de inchiriere si evitarea problemelor legate de inchirierea masinilor.

Alegerea unui vehicul corespunzator cu nevoile voastre

Ganditi-va cu grija la ce fel de vehicul aveti nevoie. Daca calatoriti cu copii sau cu o multime de unelte, poate doriti un sedan mare sau un SUV. Daca sunteti in cautarea pur si simplu pentru a economisi bani pe tarife de inchiriere si gaz, veti dori sa rezervati cel mai mic model disponibil.

Dar dimensiunea nu este singurul factor. Cautati ceva ecologic? Multe companii de inchirieri auto ofera acum vehicule hibride. Nu poti conduce o schimbare de stick? Asigurati-va ca rezervati o masina cu transmisie automata.(In multe tari, o transmisie manuala este o norma – cititi-o astfel incat sa faceti o scurta descriere inainte de a efectua rezervarea. Aflati mai multe cu sfaturile noastre internationale de inchirieri de masini.)

De asemenea, asigurati-va ca firma de la care inchiriati ofera eventualele optiuni extra, cum ar fi un suport pentru schi, scaun auto sau sistem GPS.

Rezervarea masinii

Veti gasi importante agentii internationale de inchiriere de masini din intreaga lume – ganditi-va la Alamo, Avis, Buget, Dolar, Enterprise, Hertz, National, Sixt si Thrifty. Dar, in functie de locul in care calatoriti, companiile detinute la nivel local ar putea oferi rate mai mici; Inainte de rezervare, cititi recenzii pentru a va asigura ca firmele respecta standardele.

Intotdeauna faceti cumparaturi in jur. Verificati principalele motoare de rezervare si site-uri de inchirieri (cum ar fi Expedia, Priceline si Kayak) pentru a obtine o idee despre ce preturi sunt disponibile, dar ar trebui sa vizitati si site-urile companiilor de inchirieri auto – de cele mai multe ori ofera reduceri exclusive.

Pentru a va reduce rata, solicitati reduceri pentru organizatiile nationale majore, programe de zbor frecvente si programe de carti de credit la care puteti apartine. Vor oferi frecvent oferte pentru inchirieri de masini. (Cele oferite prin AAA pot fi foarte bune.) Daca sunteti angajat de o companie care inchiriaza frecvent autoturisme, acestea pot avea o rata negociabila. Asigurati-va ca ati verificat.

Inainte de a efectua o rezervare online, efectuati o cautare pe Internet a codurilor de cupon sau de promovare pentru a fi introduse in motorul de rezervare al site-ului companiei dvs. de inchiriere de masini.

Doar introduceti numele companiei urmat de “codul de cupon” in campul de cautare si veti gasi adesea coduri promotionale speciale care va pot salva oriunde de la 5 la 20% din costul inchirierii. Pentru mai multe idei despre economisirea de bani atunci cand inchiriati o masina, consultati site-urile pentru oferte de inchirieri auto.

Leave a reply:

Site Footer