Sfaturi utile pentru a face SEO in prezent si de ce ar trebui sa utilizezi instrumente speciale

Specialistii recomanda sa nu ignorati construirea linkurilor. Valoarea legaturilor este foarte importanta si face parte din campania de SEO off page.

S-a prezis frecvent ca link-urile isi vor pierde rolul proeminent pe care l-au avut in cautare de mai multi ani. Cu toate acestea, link-urile vor ramane un factor fundamental care se afla la inceputul fiecarei povesti de succes SEO. Acestea fiind spuse, rolul lor este adesea inteles gresit.

Backlinks-urile servesc doua scopuri principale in ceea ce priveste SEO: acestea ajuta motoarele de cautare sa gaseasca si sa urmareasca continut, iar acestea conduc conversia traficului, contribuind direct la succesul comercial al unui site web.

Acest lucru inseamna ca ar trebui sa ne concentram nu numai pe achizitionarea de legaturi pentru SEO – ci avem nevoie si de legaturi pentru noi insine, aceasta tehnica fiind un conducator de trafic puternic, daca este construita corect.

Daria de la SE Ranking rezoneaza in acest sens, mentionand ca, in ultimul an, Google a declarat de mai multe ori ca poate identifica spam. Asadar, nu are rost sa pierdeti timp pentru a castiga link-uri necorespunzatoare – Google le va ignora oricum. Trebuie sa ne concentram pe obtinerea de link-uri de care sa beneficieze nu numai SEO-ul nostru, dar sa aduca si trafic si potentiale oportunitati.

In 2020, va trebui sa mentineti rutinele clasice SEO pentru a va mentine site-ul web fara erori, rapid, sigur si usor de navigat.

Totusi, in acelasi timp, ar trebui sa uitati de tehnicile din vechile scoli, cum ar fi cumpararea de link-uri sau crearea de continut pentru masini. Obtineti link-uri de calitate si scrieti pentru oameni. Cunoaste-ti publicul, oamenii tai si ai grija de reputatia brandului tau, deoarece Google apreciaza cat de reusit este site-ul pentru public.

Ganditi-va la linkurile dvs. ca la un canal de trafic, nu numai ca elemente care trebuie sa aiba legatura cu SEO si luptati pentru ca dreptul dvs. sa fie evidentiat in SERP.

In 2020, SEO vine cu un set cu totul nou de provocari care te pot ajuta sa ai succes sau te pot trimite pe ultima pagina. Pentru a evita evenimentele neplacute recomandam sa accesezi Seo Accounts de unde sa cumperi cele mai bune produse pentru campaniile tale SEO. Ai acces la peste 100 de conturi premium de la cele mai importante instrumente SEO care te ajuta sa iti optimizezi cu succes site-ul, sa faci campanii bune de link building si sa isi configurezi continutul corect.

Tehnicile de optimizare care au functionat cu ani in urma se potrivesc, iar SEO in ansamblu evolueaza intr-o disciplina mai inteligenta, care evolueaza dincolo de spamingul Google cu legaturi si cuvinte cheie.

Exista o serie de strategii pe care trebuie sa le folosesti pentru a avea succes in peisajul competitiv din ce in ce mai mare in SEO.

Exista patru componente de baza ale SEO pe care ne concentram cu totii in fiecare campanie. Aceste componente includ:

  • Cuvinte cheie (si directionare la cuvinte cheie).
  • Volumul de cautare din spatele cuvintelor cheie.
  • Traficul care provine din cautare organica.
  • Conversii ale clientilor care cauta cuvintele noastre cheie vizate.

Toate aceste componente pot fi monitorizate cu succes cu ajutorul celor mai bune tooluri pentru SEO.

Leave a reply:

Site Footer