Sfaturi pentru telefoanele mobile si cumpararea acestora

Sfaturi pentru telefoanele mobile si cumpararea acestora

Majoritatea operatorilor ofera abonamente, cu un angajament de 24 de luni, inclusiv un telefon mobil la un pret redus. Foarte rea decizia in comparatie cu achizitionarea separata a pachetului mobil si a unui pachet fara angajament, aceasta solutie merita astazi sa fie luata in considerare pentru modele recente de ultima generatie, deoarece se pare ca o cartela este de cele mai multe ori mai avantajoasa decat una abonament. Comparati ofertele online luand in considerare specificul lor (cu sau fara o oferta de rambursare etc.) si urmariti promotiile, frecvente pe pachetele cu sau fara angajament. Daca vreti telefoane second hand sau compoente pentru telefoane va recomandam service GSM Bucuresti.

Modelele de acum 2 ani sunt vandute cu 50 sau 60% mai ieftin, sau celemai noi la -20 sau -30%, sunt ceea ce ofera specialistii din service-uri si pot fi gasite inclusiv modele reconditionate, in magazin sau pe net.

Avantajul? Aceste modele au fost in principiu verificate si, daca este necesar, echipate cu o baterie noua. Prefer oferte cu o garantie de 6 luni. Pe de alta parte, achizitia de la o persoana nu este lipsita de risc: unele esecuri nu sunt evidente, iar modelele de origine dubioasa sunt numeroase. Si in acest caz, nu aveti nici o garantie.

Operatorii si principalii comercianti cu amanuntul va propun sa va luati vechiul telefon contra unui credit sau a unui discount pentru achizitionarea unui nou telefon. Pretul oferit depinde, bineinteles, de model, vechime si starea sa generala. Puteti evalua calitatea si pretul online, cum ar fi la magazine online specializate. Atentie insa la propunerile financiare mult peste media, acestea sunt rar bune si puteti cadea intr-o capcana.

Bine de stiut: Inchiriere de smartphone-uri, o solutie neprofitabila

Inchiriati smartphone-ul? Putin practicata, aceasta solutie este totusi oferita de unele firme si, din partea producatorului, de Samsung. Dar chiar si cu unele servicii cum ar fi posibilitatea de a schimba modelul in timpul contractului cu Samsung, aceasta optiune nu este foarte interesanta. Peste 24 de luni, costul se incadreaza in intervalul de preturi al unui pachet de achizitii + cu sau fara angajament.

Conteaza de asemenea si faptul ca oamenii au de ales intre doua branduri principale: iPhone si Samsung.

Iata si cateva cuvinte despre Samsung si ceea ce il face diferit de iPhone.

1 / Recomandare pentru cea mai buna fotografie

O functie va permite sa captati mai multe imagini in mod continuu si sa alegeti pentru dvs. cel care pare cel mai bun.

2 / Sistemul S-Health

Conectat la senzori specifici, Galaxy S3 poate colecta date specifice sanatatii utilizatorului, cum ar fi tensiunea arteriala.

3 / Samsung Hub

O platforma pentru a descarca jocuri video, melodii si videoclipuri. O alta incercare de a bloca consumatorul intr-o platforma dedicata.

4 / Eticheta sociala

Sistemul integrat de recunoastere a fetei, starea de Facebook de la prieteni sunt afisate direct pe telefon imediat ce accesati o pagina in care apare fotografia lor (de contact, galerie foto, etc …)

Leave a reply:

Site Footer