Sfaturi pentru intretinerea telefonului mobil

Sfaturi pentru intretinerea telefonului mobil

Deoarece telefoanele sunt tot mai performante, riscul de a deteriora diverse componente este tot mai mare. Daca am cumparat un smartphone de exemplu, nu vom fi foarte fericiti cand vom descoperi zgarieturi sau disfunctionalitati.

Atata timp cat telefonul este ingrijit corect sansele de a va bucura cat mai mult de el vor creste. Pentru a proteja cat mai bine telefonul aveti nevoie de o carcasa de telefon.

Va oferim cateva sfaturi pentru ca telefonul sa ramana in stare cat mai buna pentru cat mai mult timp.

Nu depozitati dispozitivul in locuri in care umiditatea este crescuta sau este foarte mult praf pentru ca acesti factori pot sa afecteze componentele electronice.

Daca pentru modelul de telefon pe care il aveti exista si o folie de protectie pentru ecran, ar trebui sa o cumparati si sa o puneti in special daca telefonul este cu ecran tactil. Daca accidental telefonul se uda scoateti bateria din dispozitiv. Stergeti toate componentele pentru a usca un numar cat mai mare de componente. In cazuri de contact sever cu lichide, telefonul trebuie pus intr-un vas cu orez pentru aproximativ 24 de ore pentru ca orezul absoarbe bine apa, iar dupa ce telefonul este foarte bine uscat puteti incerca sa il reporniti.

Atunci cand curatati telefonul de urme incercati sa utilizati o laveta curata, moale si uscata, fara sa folositi produse pentru curatat.

Incarcarea bateriei se face corespunzator si cu accesorii originale. In acest mod, bateria va avea o viata mai lunga.

Precipitatiile si umiditatea afecteaza si corodeaza circuitele din interiorul aparatului si de aceea este bine sa il mentineti uscat.

Incercati pe cat posibil sa nu loviti telefonul sau sa evitati ca acesta sa cada. Aceste actiuni se vor resimti mai devreme sau mai tarziu deoarece circuitele interne se vor deteriora.

Pentru persoanele care vor un telefon rezistent la factorii nocivi, piata ofera cateva solutii bune: Sinom XP3 considerat cel mai rezistent telefon la nivel mondial. Acesta poate fi aruncat de la inaltimi considerabile, poate fi scufundat in substante toxice, poate fi lovit cu ciocanul sau poate fi calcat cu masina si nu se va strica.

Nokia 3720 classic este rezistent la praf, lichide si socuri.

Samsung B2100 Xplorer are aceleasi caracteristici ca si Nokia si in plus poate fi scufundat timp de 30 de minute la adancimea de 1 metru fara sa se strice. In plus acesta are si un pret foarte bun ceea ce il face foarte cautat.

In ceea ce riveste protectia ecranului oamenii au inceput sa aleaga tot mai mult sticla temperata in locul foliilor din pastic. Un studiu arata ca mai bine de 90% din cumparatori se orienteaza spre protectii pentru ecran confectionate din sticla temperata si restul aleg foliile din plastic. Sticla temperata are si alte avantaje comparativ cu folia din plastic si anume nu afecteaza culorile care apar pe ecran, se deslipeste greu , nu prinde aer dedesubt si ofera rezistenta la socuri.

In ceea ce priveste alegerea accesoriilor in functie de sex, sunt cateva diferente: barbatii aleg in special huse din piele, huse simple si elegante, iar femeile aleg culorile in trend si designurile speciale.

Leave a reply:

Site Footer