Sfaturi pentru depanarea ecranelor de smartphone si tableta

Sfaturi pentru depanarea ecranelor de smartphone si tableta

Vrei sa-ti repari ecranul smartphone-ului sau chiar al tabletei? Unele articole online recomanda folosirea smirghelului, a uleiurilor, diferite tipuri de ceara sau chiar pasta de dinti.

Esti in cautarea unui service de reparatii telefoane Bucuresti, cu preturi foarte bune si specialisti recunoscuti? Intra pe Service-Gsm.ro.

Nu te lua dupa aceste sfaturi nebunesti, exista de fapt o singura solutie prin care iti poti rezolva problema. Aceste “sfaturi” online, nu vor reusi decat sa-ti strice si mai rau telefonul.

Cel mai bun sfat – inlocuieste display-ul stricat.

In primul rand, asta este un sfat bun. Daca ecranul tau este stricat, il poti repara prin inlocuirea display-ului. Producatorul telefonului tau o poate face pentru tine gratuit (daca telefonul mai este in garantie) sau contra cost, printr-un service autorizat.

Sau poti incerca sa-ti inlocuiesti ecranul singur, acasa, mai ales daca telefonul nu mai este in garantie.

Pentru asta, va trebui sa cumperi un nou display cu touchscreen pentru device-ul tau, trebuie sa dezasamblezi telefonul si sa instalezi noul display. Aceasta operatiune va fi foarte usor de efectuat pe unele device-uri, dar mai greu pe altele. Tine cont de faptul ca daca nu te pricepi foarte bine, nu este recomandat sa faci acest lucru, alternativa fiind sa-ti duci telefonul la un service, unde lucreaza depanatori specialisti.

Smartphone-urile si tabletele moderne au display-uri frumoase, de dimensiuni generoase. Arata foarte bine atunci cand scoti telefonul prima data din cutie, dar sunt foarte vulnerabile, in fata oricarei stricaciuni, fie ea si minore. O simpla cazatura, iti poate crapa sau sparge display-ul telefonului, in functie de distanta la care a cazut si tipul de sticla ce protejeaza ecranul.

Daca ai un ecran protejat de sticla Corning Gorilla Glass, atunci posibilitatea ca acesta sa se crape sau sa se sparga, este destul de mica. Zgarieturile, constituie si ele o problema, fiind si mult mai frecvente.

Daca obisnuiesti sa-ti tii telefonul in buzunarul de la pantaloni, alaturi de chei sau alte obiecte din metal (breloc, monezi), cu siguranta ca acesta se va zgaria, mai devreme sau mai tarziu. Zgarieturile apar in primul rand pe carcasa, dar si pe display-ul telefonului.

Ecranele protectoare – Da, functioneaza! Cumpara-ti si tu unul, cat mai rapid!

Un protector de ecran, este un accesoriu de smartphone, conceput pentru a proteja display-ul telefonului si poate fi o husa, o folie protectoare, o alta carcasa, conceputa pentru un anumit model de smartphone, etc.

Poti gasi folii de protectie pentru ecran de exemplu, la preturi foarte mici si merita sa fie cumparate, pentru ca iti pot proteja ecranul pentru un timp destul de lung. Protectoarele de ecran de foarte buna calitate, cum ar fi cele de la Zagg, Tech Armor sau Aduro, pot costa ceva mai mult, dar merita investitia.

Multe companii producatoare de folii de protectie, vand si alternative din vinil pentru protectia exterioara a telefonului. Exemple ar fi Zagg Invisible Shield, Skinomi Tech Skin sau Shield Skings. Poti gasi astfel de variante si daca detii un iPhone, dar sunt mai greu de gasit pentru device-urile celor de la Apple.

Leave a reply:

Site Footer