Sfaturi pentru aplicarea protectiilor de ecran

Sfaturi pentru aplicarea protectiilor de ecran

Cele mai multe protectii de ecran vin insotite cu instructiuni de montare si utilizare, dar cateva sfaturi in plus nu strica niciodata si te pot ajuta sa-ti instalezi protectia mai usor. Incepe prin a-ti spala mainile si cauta sa aplici protectia intr-un mediu fara praf, ferit de curent sau de ventilatoare.

Unii useri recomanda aplicarea foliei de protectie a ecranului intr-un mediu cu abur, ca de exemplu in baie imediat dupa dus, deoarece umiditatea din aer va reduce cantitatea de praf acumulata in acea incapere.

De asemenea, manusile din latex sau cauciuc pot fi purtate pentru a feri ecranul sau folia de protectie pentru smartphone, de urme de amprenta ale degetelor, atunci cand aceasta este aplicata. Cu foliile de protectie prevazute cu adeziv, trebuie sa aveti un pic mai multa rabdare.

Daca se formeaza mici balonase umplute cu aer la suprafata protectiei in timpul aplicarii sau dupa aplicare, folositi un card de aplicare (merge si un card de credit) pentru a apasa de sus in jos si acestea vor fi eliminate destul de usor.

Daca se formeaza baloane de dimensiuni mai mari sau se infiltreaza praful, atunci recomandam sa indepartati usor folia tragand din coltul de sus, iar dupa ce ati eliminat particulele de praf, s-o reaplicati cu grija, dupa metodele descrise mai sus.

Foliile de protectie timpurii, desi ofereau telefoanelor o oarecare protectie, se deteriorau destul de rapid in timp, ele insele suferind zgarieturi vizibile si trebuiau inlocuite destul de des.

Foliile de protectie de productie recenta, sunt construite dintr-un material mult mai rezistent si daca sunt instalate(aplicate) intr-un mod corespunzator, pot dura o perioada foarte lunga, aproape cat durata de viata a telefonului in sine.

O folie de protectie foarte interesanta este cea de la Zagg, cu numele de Invisible Shield. Acesta este un film protector patentat cu tehnologie de nano-memorie.

Aceasta tehnologie implica o textura subtila a filmului de protectie, care este in acelasi timp mult mai maleabil (pliabil) si flexibil, cu capacitati de self-healing (auto-regenerare).

Invisible Shield este disponibil cu 3 forme de protectie, una pentru acoperirea ecranului, alta pentru spatele smartphone-ului sau una generala, pentru intregul device.

Cei de la Zagg, ne asigura ca al lor Invisible Shield nu se va zgaria si nu va prezenta urme de folosire, nici dupa o perioada indelungata, iar daca totusi acestea se vor produce, compania garanteaza inlocuirea acestui tip de folie protectoare, gratuit.

Fiecare folie Invisible Shield este taiata cu o precizie la micron si poate fi inlocuita sau scoasa foarte usor, fara a lasa in urma parti din adeziv.

Alta firma foarte cautata este XO Skins, ce produce folii de protectie din poliuretan, care nu protejeaza doar ecranele telefoanelor, dar au si capacitatea de a ascunde zgarieturi deja existente, imbunatatind asadar look-ul unui telefon folosit intensiv si facandu-l sa arate ca nou.

Aceste folii de protectie sunt si destul de ieftine, foarte durabile si abia se disting pe telefon, o data aplicate. Daca doriti sa achizitionati huse iPhone ieftine si de calitate, va recomandam magazingsm.ro.

Leave a reply:

Site Footer