Sfaturi importante pentru a deveni un dj de nunta

Pentru a deveni un dj de nunta nu este suficient doar sa va doriti acest lucru. Este nevoie de un numar relativ insemnat de calitati personale si trasaturi de caracter pe care multa lume nu le poseda pentru a putea indeplini pozitia extrem de importanta si totusi atat de criticata de a fi un dj de nunta.

Exista multe sfaturi pe care le puteti gasi pe internet insa cel mai bine este sa invatati din experienta altora.

Una din cerintele imperios necesare daca vreti sa fiti un bun dj de nunta este sa cunoasteti muzica la moda.

Poate ca stiti ceva despre ritmurile moderne, cum ar fi rock-ul, pop-ul, sau puteti face diferenta intre chitara bass si chitara rece dar trebuie sa ajungeti la o astfel de performanta astfel incat, atunci cand se apropie de dumneavoastra un mesean turmentat care fredoneaza o melodie, sa fiti in masura sa o recunoasteti.

Acest lucru implica cunoasterea a foarte multe melodii la moda si o capacitate de selectie si memorie excelente.

O alta calitate necesara unui Party DJ este sa poata sa gaseasca muzica foarte repede. Este ceva sa va cunoasteti bine muzica insa capacitatea de a gasi o melodie intr-o singura secunda este o calitate care se dobandeste foarte greu.

Uneori este posibil sa nu va amintiti numele unui artist in momentul in care sunteti sub presiune dar daca stiti unde sa gasiti acea melodie va va ajuta sa o puteti asculta intr-un timp cat mai scurt.

Organizati-va muzica in felul in care va doriti astfel incat sa fie pusa pe genuri muzicale si pe albume astfel incat sa fie usor de localizat. Acest lucru va va permite sa economisiti timp pretios atunci cand cautati urmatoarea melodie.

Un alt lucru de care trebuie sa va asigurati atunci cand sunteti un dj nunta este sa verificati muzica inainte de a ajunge in ziua limita. Astfel, cel mai rau lucru care vi se poate intampa este sa incarcati o melodie si aceasta sa va blocheze dispozitivul audio si sa fiti nevoiti sa reporniti sistemul.

Acest lucru va cauza o perioada de timp moarta care este stanjenitoare pentru un dj de nunta si creeaza o impresie de neseriozitate si de lipsa de profesionism.

Daca din intamplare dati peste o melodie care va face probleme, atunci trebuie sa o marcati corespunzator si sa incercati sa o verificati cu alta ocazie sau sa o stergeti direct din calculator.

Acest lucru vi se poate intampla in cazul in care descarcati muzica de pe site-uri nesigure. Sunteti platit pentru a fi un dj de nunta asa ca va puteti permite sa cheltuiti bani pe muzica de calitate si sa va faceti o colectie de hituri care sa poata fi rulata la numeroase astfel de evenimente.

Leave a reply:

Site Footer