Sfaturi cumparare laptop second hand

Sfaturi cumparare laptop second hand

Daca vreti sa va cumparati un laptop second hand, si cel mai probabil ati inceput deja sa il cautati pe site-uri de anunturi. Cu toate acestea nu va strica niste sfaturi care sa va ajute sa alegeti un nou laptop si sa nu dati banii degeaba pe el.

In momentul in care va cumparati un laptop second hand, fie ca faceti asta de la o persoana cunoscuta sau il cumparati de pe site-urile de anunturi, sunt si unele probleme pe care puteti sa le intampinati.

Niciun produs nu poate fi la fel de bun fata de unul nou, caruia ii veti da voi tipla jos. Pentru laptopurile noi aveti garantie insa uneori lipsa de bani va poate motiva sa cautati si alte solutii.

Inainte ar trebui sa va ganditi la ce anume urmeaza sa folositi acest laptop si sa ii cunoasteti alternativele.

De exemplu puteti sa aveti nevoie de un laptop usor si foarte portabil pe care sa il aveti cu voi peste tot. poate vreti un laptop de gaming si atunci greutatea nu mai este importanta insa conteaza ecranul si calitatea pe care o are tastatura daca nu folositi un gamepad.

Dupa ce ati raspuns la aceasta intrebare puteti sa determinati ce dotari minime va trebui sa aiba.

Conteaza destul de mult rezolutia atunci cand vreti sa va jucati sau sa va uitati la filme insa nu conteaza atat de mult cand scrieti.

De asemenea conteaza cantitatea de RAM si procesorul precum si placa video care trebuie musai sa fie dedicata daca vreti sa va jucati. In momentul in care stiti ca va plimbati mult cu laptopul conteaza si autonomia pentru ca nu veti avea priza peste tot.

Daca aveti un laptop sau aveti unul second hand si vi se pare ca nu se  misca atat de bine pe cat va doriti sunt cateva trucuri pe care le puteti utiliza pentru a il mai grabi.

Inainte de toate va trebui sa il curatati bine si sa ii cumparati o platforma care sa aiba ventilator pentru a il raci mai bine. Apoi ar trebui sa ii puneti mai multa memorie RAM. De asemenea nu ar strica sa treceti pe SSD.

Sistemul se va incarca mult mai repede si cu cat este mai mare durata in care sunt procesate si accesate datele cu atat este mai bine.

Desigur un SSD va stoca mai putin decat un HDD clasic pentru aceiasi bani, insa performanta va fi mai mare. Noi am cautat si cateva modele cu un pret mai mic de 500 de lei pe care veti putea sa tineti lejer Windowsul.

Nu este nicio noutate, prima impresie este cea care conteaza la un laptop, asa cum se intampla pentru oricare alt lucru.

Daca laptopul arata urat, are colturi distruse, zgarieturi foarte adanci pe carcasa si butoane sarite sau altceva atunci produsul este de evitat, sau puteti sa negociati mult mai mult pentru a obtine un pret mai bun.

Nu are importanta ca laptopurile sunt trantite de copii, de adulti, de animalele de companie sau de furtuna, daca a fost afectat fizic mai bine nu il luati.

Leave a reply:

Site Footer