Scule si unelte pe care trebuie sa le ai acasa

Scule si unelte pe care trebuie sa le ai acasa

Indiferent de faptul ca locuiesti la casa sau la bloc, trebuie sa ai acasa cateva scule si unelte pentru ca in viata de zi cu zi pot sa apara o multime de situatii in care sa ai nevoie de ajutorul acestora.

Poate intr-o zi ai nevoie de o surubelnita pentru a strange sau pentru a destrange un surub, asa ca pentru asta ar fi indicat sa iti alegi o surubelnita cu capul drept si una cu capul steluta.

Apoi ar fi iarasi indicat sa iti cumperi vreo doua tipuri de clesti si un patent, dat fiind faptul ca si aceste unelte pot sa fie folosite cu succes in mai multe lucrari pe care le poti avea de efectuat, mai ales in cazul in care locuiesti la casa.

O trusa de chei drepte, tubulare si inelare ar trebui sa ai iarasi la indemana pentru ca nu se stie niciodata cand ai nevoie de ajutorul acestora. Cu siguranta acestea iti vor fi utile candva.

Ei bine, aceste scule si unelte de mana sunt foarte utile la casa omului asa ca trebuie sa ti le cumperi, insa trebuie sa iti indrepti atentia si spre anumite scule electrice.

De exemplu, o surubelnita electrica ar fi ideala, asta in cazul in care ai mai mult de lucru. In cazul in care ai de strans sau de destrans doar doua – trei suruburi, atunci te poti folosi fara probleme de o surubelnita simpla.

O masina de gaurit poate sa iti fie utila de foarte multe ori, asa ca nu trebuie sa ratezi ocazia de a-ti cumpara si o astfel de unealta. O vei putea folosi pentru a da gauri in beton, pentru a sparge gresia, sau vei putea gauri peretele pentru a pune mai apoi in acel loc un tablou frumos.

Nu in ultimul rand, ar trebui sa iti indrepti atentia si spre un polizor unghiular, sau spre un flex dupa cum cunoaste mai multa lume aceasta unealta.

Polizorul unghiular mai mult ca sigur iti va fi util in foarte multe situatii, asa ca dintre sculele electrice amintite in acest articol, acesta ar trebui sa fie prima ta optiune.

Vei putea de exemplu sa folosesti polizorul unghiular pentru a taia tot felul de tevi metalice, sau vei putea folosi unealta respectiva pentru a slefui alte materiale.

Atunci cand vei dori sa iti alegi un polizor unghiular, vei putea sa te orientezi spre polizoare unghiulare Dewalt, iar astfel vei avea o unealta de cea mai buna calitate.

Dewalt este unul dintre cei mai renumiti producatori de scule electrice profesionale din lume, asa ca ar fi indicat sa iti cumperi un flex de la acest brand, de la care vei putea sa iti alegi si masina de gaurit.

In cazul in care nu vei gasi polizoare unghiulare de la acest producator, cu siguranta vei putea sa iti cumperi un flex de la Makita sau un flex de la Bosch.

Tot ce conteaza insa, este ca atunci cand iti cumperi scule electrice, sa le cumperi doar de la producatorii renumiti de pe piata.

Leave a reply:

Site Footer