Radiofrecventa tripolara corporala si faciala

Radiofrecventa tripolara corporala si faciala

Una dintre cele mai noi si cele mai eficiente modalitati non-invazive si nedureroase pentru combaterea celulitei este reprezentata de tehnologia care se bazeaza pe radiofrecventa triporala. Aceasta tehnologie ese utila si pentru persoanele care se lupta cu lipsa de fermitate a pielii, sau lipsa de elasticitate a pielii.

Undele electromagnetice pe care le realizeaza radiofrecventa triporala penetreaza intre 1 si 2mm, si lucreaza simultan pe toate cele trei straturi ale pielii, respectiv stratul epidermic, dermic si hipodermic.

La nivelul dermului, radiofrecventa tripolara produce o contractie a fibrelor de collagen si elastina, in acelasi timp cu drenajul grasimilor existente in celulele grase.

In cazul in care se urmeaza frecvent un astfel de tratament, se vor reseta functional celulele pielii care produc elastina si collagen, si vor ancora mai ferm pielea remodelata, iar plus de asta o vor regenera, o vor inineri si o vor lifta.

Pentru doamnele care au de gand sa urmeze un astfel de tratament, sfatul ar fi sa apeleze cu incredere la el, pentru ca este un tratament care nu doare, care ofera o senzatie placuta de caldura, si se poate aplica pe orice tip de piele.

Pot apela atat doamnele cat si domnisoarele la un tratament de radiofrecventa tripolara corporala si faciala, iar rezultatele pe care le ofera un astfel de tratament vor fi vizibile inca de la prima sedinta.

Sunt mai multi producatori care vand aparat radiofrecventa, iar saloanele si centrele de infrumusetare vor fi dotate cu echipamente de cea mai noua generatie, pentru ca femeile sa se bucure de faptul ca obtin corpul dorit in cel mai scurt timp posibil.

Doamnele si domnisoarele care au de gand sa urmeze un astfel de tratament, in primul rand trebuie sa stie faptul ca radiofrecventa triporala corporala le va elimina celulita, si va reduce circumferinta pe zonele tratate.

Reconturarea si tonifierea corpului reprezinta alte doua beneficii ale acestui tratament, pe langa faptul ca un asemenea tratament este util si pentru faptul ca imbunatateste drenajul limfatic, dar imbunatateste in acelasi timp si circulatia sangelui.

Este recomandat ca in medie sa se efectueze aproximativ 6 – 10 sedinte, la un interval de 5 – 10 zile.

In functie de salonul sau de centrul de infrumusetare unde se duc doamnele pentru astfel de tratamente, continutul unei sedinte poate sa fie diferit, in primul rand in functie de aparatura existent.

Continutul unei sedinte, de cele mai multe ori ar dura aproximativ 75 de minute, din care 30 de minute ar fi destinate undelor electromagnetice de radiofrecventa, 15 minute ar fi destinate vacuumului bipolar, in timp ce alte 30 de minute ar fi destinate drenajului limfatic.

Pentru astfel de tratamente, este important de mentionat faptul ca nu trebuie sa opteze femeile insarcinate sau femeile care alapteaza ori cele care se afla la perioada de menstruatie.

Deasemenea, doamnele care poarta proteze metalice, sau stimulator cardiac, femeile care au cicatrici, hernie sau boli de piele, ori doamnele care sufera de eplilepsie sau deficient renale, nu trebuie sa urmeze astfel de tratamente, pentru ca pot aparea efecte nedorite in cazul lor.

Leave a reply:

Site Footer