Proprietatile pietrelor pretioase

Proprietatile pietrelor pretioase

In ciuda a ceea ce ati putea crede, trairea proprietatilor “vindecatoare” ale pietrelor pretioase nu este doar o tendinta trecatoare de la Hollywood rezervata lui Miranda Kerr si lui Um Spencer Pratt. Pietre si cristalele au creat de mult legende despre faptul ca detin proprietati metafizice, modifica starea noastra de spirit si remediaza un spectru de afectiun.

Aici, prezentam un ghid  pentru cele mai populare pietre si puterile pe care se crede ca le poseda, in a imbunatati fertilitatea si de a stimula creativitatea, pentru a evita pierderile de energie si energia negativa. Aceste lucruri ar trebui cunoscute atunci cand cumparam margele.

AGAT

Proprietati: Protectie, creativitate si armonie. Daca emotiile tale au o tendinta de a fi fluctuante, aceasta piatra pretioasa ar putea fi cea mai buna – este o curatatoare de energii care echilibreaza bijuteria, destinata sa armonizeze corpul si spiritul si sa evite negativitatea. Deoarece fiecare piatra de agat este incredibil de diferita de cea care urmeaza, veti dori sa acordati atentie culorii pentru implicatii suplimentare.

O piatra de tipul acesta, de exemplu, joaca un rol important, oferind o protectie suplimentara fata de oamenii si sentimentele negative, in timp ce agata albastra se va lupta cu fluctuatiile emotionale. Femeile care asteapta un copil ar trebui sa investeasca in pietre albe, deoarece sunt destul de bune pentru vindecarea starilor de rau din timpul sarcinii – problemelor care apar dimineata si durerilor din timpul nasterii, incurajand productia unui lapte sanatos si oferind protectie atat mamei cat si copilului.

AMETIST

Proprietati: Pace, prevedere, protectie emotionala si sobrietate. Varietatea violet de cuart este, in esenta, yoghinul pietrelor pretioase: va ajuta sa ramaneti stabili, mentinand in acelasi timp o perspectiva spirituala superioara. Purtand-o in timp ce meditati se spune ca aprofundeaza practica si creeaza o constiinta sporita;

Clarvazatorii si psihicul se bazeaza pe piatra pentru a amplifica intuitia si a deschide toate canalele spirituale. (Multi va recomanda sa dormiti cu ametistul sub perna pentru a contracara insomnia si pentru a va stimula visurile lucide). Este, de asemenea, o piatra de vindecare si poate oferi ajutor si pace chiar si in fata dependentei si a traumei emotionale. Un alt plus: mitologia greaca veche insista ca aceasta piatra este un leac pentru intoxicare. (Poate ca este un alt remediu pentru mahmureala care merita incercat?)

CHIHLIMBAR

Proprietati: vindecare, intelepciune si sexualitate. Este tehnic o rasina, nu o piatra, dar chihlimbarul este apreciat pentru calitatile sale foarte bune de vindecare. Multi cred ca elimina negativitatea, la randul sau curatand mintea pentru a permite mai multa concentrare pe chestiunile importante si pozitive. (Aceasta ideologie se extinde si la eliminarea durerii fizice.)

Pe de alta parte, nuanta calda, aprinsa este, de asemenea, asociata direct cu Chakra Sacra – adica radacina tuturor placerilor sexuale.

ACVAMARIN

Proprietati: Curaj, noroc si pace interioara. In cazul in care discursurile publice nu sunt genul vostru, va sugeram sa aduceti aceasta bijuterie albastra-maronie la urmatoarea mare prezentare? Aquamarinul se spune ca incepe sa aiba efect asupra sentimentelor de iubire de sine, calm si indemanare, si ajuta la eliminarea starilor de nervozitate – cocktail-ul perfect pentru cei foarte agitati.

Si desi calatoria cu ceva atat de valoros poate implica riscuri, trebuie remarcat faptul ca aceasta bijuterie ofera, de asemenea, noroc si protectie in special celor care se afla in miscare.

Leave a reply:

Site Footer