Probleme comune si solutii pentru problemele iPhone XR

Pentru cei care se afla in cautarea unui smartphone de la Apple, cu siguranta modelul iPhone XR poate fi o alegere buna. Specificatiile tehnice ale telefonului sunt cu adevarat uimitoare, iar multi utilizatori sunt foarte incantati de acestea.

Pretul este unul super atractiv in raport cu performantele telefonului, si nu trebuie sa uitam ca in comparatie cu cele mai noi modele din seria iPhone 11 sau iPhone 12, sunt mai ieftine. De acea, multi utilizatori le prefera.

Nu trebuie sa uitam insa nici faptul ca, multi utilizatori de iPhone XR deja se confrunta cu tot felul de probleme de functionare a acestor telefoane. Iata cateva exemple.

  1. IPhone XR nu se incarca

Nu putini sunt cei care au ajuns sa se confrunte cu o astfel de problema. In aceste conditii, mai intai de toate, inainte sa incerce orice solutie de depanare a problemei, trebuie totusi ca utilizatorii sa fie siguri ca au incercat sa isi incarce dispozitivele de la o priza functionala.

In acest caz, trebuie sa introduca un alt aparat in priza, iar astfel vor afla daca acesta primeste sau nu curent. Daca da, urmeaza verificarile necesare.

Se recomanda verificarea incarcatorului in primul rand, pentru ca acesta sa nu fie deteriorat. Daca este deteriorat, se stie de ce incarcarea nu are cum sa functioneze. Daca incarcatorul nu este deteriorat, iar incarcarea nu functioneaza, utilizatorul trebuie sa incerce un alt incarcator.

Daca cu acea, telefonul se incarca, atunci probabil incarcatorul este problematic. Daca nu insa, iar telefonul nu se incarca nici cu alt incarcator, atunci cel mai probabil mufa de incarcare este defecta.

In aceste conditii, telefonul trebuie dus intr-un service gsm, iar specialistii de la service vor face o constatare. Acestia vor afla rapid daca problema provine de la mufa de incarcare, si daca aceasta trebuie sa fie inlocuita cu o alta mufa de incarcare noua.

  1. Bateria se descarca foarte repede

Nu putine sunt situatiile in care utilizatorii de iPhone XR sunt dezamagiti de dispozitivele lor care se descarca foarte repede, iar unii deja au avut parte de o vizita cu telefoanele la service, si de o inlocuire baterie iPhone XR.

Nu este insa neaparat ca atunci cand bateria iPhone XR se descarca foarte repede, sa fie necesara inlocuirea acesteia. Exista situatii in care aceasta problema poate fi remediata cu mare usurinta de catre utilizatori.

Acestia trebuie sa acceseze setarile telefonului, iar la setarile bateriei pot afla care dintre aplicatii consuma cele mai multe resurse. In aceste conditii, vor putea afla cate resurse consuma fiecare aplicatie, si le vor putea dezinstala pe cele problematice.

Modul de economisire al telefonului poate fi de-asemenea activat, cu scopul de a consuma cat mai putine resurse ale energiei. Exista mai multe functii ale telefonului pe care acest mod le dezactiveaza, iar astfel, se pot salva unele resurse.

Cand aceste solutii insa nu sunt eficiente, nu prea mai ramane mare lucru de facut, decat ca utilizatorii sa isi duca dispozitivele in service. Aceasta este singura solutie, si consta cel mai probabil intr-o inlocuire baterie iPhone XR.

  1. Probleme de incarcare wireless pe dispozitiv

Cand incarcarea fara fir a dispozitivului nu functioneaza corect, trebuie sa scoateti carcasa daca utilizati una si sa incercati sa va puneti din nou la incarcat dispozitivul. In timp ce utilizati un accesoriu terta parte pentru a incarca dispozitivul, este foarte importnat sa va asigurati ca este certificat de companie. In caz contrar, sunt mari sansele ca un astfel de incarcator wireless sa creeze daune pentru telefon.

Iata asadar, care sunt 3 dintre cele mai cunoscute probleme cu care se pot confrunta utilizatorii de iPhone XR.

Leave a reply:

Site Footer