Probleme comune pentru iPhone 7

Probleme comune pentru iPhone 7

Cei care isi doresc un smartphone performant si de la unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata, isi pot indrepta atentia cu incredere spre un dispozitiv iPhone 7. Cele mai multe astfel de telefoane pot functiona fara probleme, insa exista si dispozitive iPhone 7 care pot avea anumite probleme, asa ca vom vedea despre ce este vorba in continuare.

Descarcare prematura

Foarte multi utilizatori s-au plans de faptul ca dispozitivele lor iPhone 7 se descarca foarte rapid. Smartphone-urile se descarca repede in general, insa utilizatorii de iPhone 7 pot urma cativa pasi. Pot verifica aplicatiile care consuma mai multe resurse si le pot dezactiva sau le pot chiar dezinstala.

Acestia pot opta pentru modul de economisire a energiei, pot opri wifi si datele mobile, pot dezactiva locatia, iar astfel, teoretic ar trebui ca bateria sa reziste mai mult timp incarcata. In caz contrar, utilizatorii pot lua in calcul optiunea de inlocuire acumulator iPhone 7.

Supraincalzirea telefonului

Apple a proiectat cel mai recent dispozitiv #Apple iPhone 7 Plus (# iPhone7Plus) pentru a functiona in zone in care temperatura este intre 0 si 35 grade Celsius. Acesta este motivul pentru care trebuie respectata prudenta in a lua iPhone-ul fie in medii extrem de reci sau calde, deoarece acest lucru poate impinge temperatura peste normele de functionare. Exista, de asemenea, alti factori care pot determina iPhone-ul sa se supraincalzeasca in afara de ambianta extrem de calda. Toate aceste lucruri impreuna cu solutiile recomandate sunt ceea ce vom aborda si vom aborda prin aceasta postare.

In afara de caldura, exista si alti factori care pot determina iPhone-ul sa se incalzeasca rapid. Veti observa ca dispozitivul se poate simti si mai cald cand il setati pentru prima data cand efectuati o restaurare de rezerva iOS sau cand aplicatiile re-indexeaza sau reanalizeaza datele dupa implementarea unei actualizari de software. Desi nu aveti nimic de ingrijorat deoarece aceste conditii sunt doar normale, ceea ce inseamna ca dispozitivul dvs. va reveni la o temperatura normala cand este complet.

Utilizare extensiva, prelungita si multitasking. Utilizarea iPhone-ului pentru o perioada mai lunga de timp, precum si rularea simultana a aplicatiilor poate supraincarca procesorul. Acest lucru ar putea declansa iPhone-ul dvs. sa se supraincalzeasca.

Nici un semnal sau nici un serviciu. Fara semnal sau serviciu, aparatul va continua sa caute semnal sau serviciu dintr-o retea disponibila. Trecerea la modul Airplane poate fi o optiune pentru a opri iPhone-ul dvs. de a cauta o retea disponibila, impiedicand astfel aparatul sa se supraincalzeasca la timp.

Aplicatie terta parte. Din anumite motive, anumite aplicatii de la terti pot fi si vinovate. S-ar putea sa fie din cauza unor conflicte de setari sau a unei erori software. Daca debutul supraincalzirii urmeaza descarcarii unei aplicatii de la o terta parte, este posibil ca acea aplicatie sa fie vina. Eliminarea aplicatiei suspectate poate fi solutia finala. In caz contrar, puteti contacta dezvoltatorul de aplicatii pentru a raporta problema si, daca este posibil, cere asistenta suplimentara cu privire la configurarea corecta a aplicatiei, astfel incat sa nu afecteze functionalitatea generala a iPhone-ului.

Asadar, acestea sunt doua dintre cele mai des intalnite probleme pentru dispozitivele iPhone 7. Cu toate acestea insa, nu este neaparat ca toti utilizatorii sa se confrunte cu o astfel de situatie cu adevarat neplacuta.

Leave a reply:

Site Footer