Probleme ale sistemului de canalizare

Probleme ale sistemului de canalizare

Blocajele canalului de canalizare pot fi o problema urata, mirositoare si costisitoare. Odata ce exista blocaj, este posibil sa simti mirosul neplacut in casa sau sa vedeti scurgeri de apa. Cu siguranta veti sti ca exista o problema.

O blocare a sistemului de canalizare este o problema foarte grava care poate fi considerata o situatie de urgenta in instalatiile sanitare. Cu cat obtineti mai repede reparatia pentru linia de canalizare, cu atat veti avea mai multe sanse ca linia sa nu se strice. Si daca linia de canalizare s-a infundat, atunci cu siguranta doriti sa actionati repede.

Blocarea liniilor dvs. de canalizare este una dintre cele mai frecvente probleme in domeniul instalatiilor sanitare. Ce se intampla este ca deseurile de alimente, parul, hartia si altele se infunda intr-un canal de scurgere, determinand ca linia de canalizare sa se opreasca sau sa se sparga, iar dvs sa aveti nevoie de cele mai bune servicii de desfundare Bucuresti

Iata cateva dintre pasii pe care trebuie sa ii faceti atunci cand aveti un blocaj de linii de canalizare:

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti in cazul in care linia de canalizare este blocata este inchiderea intregii apei si nu folositi nicio instalatie sanitara in casa pana cand blocajul nu este sters sau puteti izola problema. Apoi, identificati locul in care se afla linia si sursele de instalatii / canale de scurgere care se indreapta catre linia de canalizare.

Incepeti sa verificati corpurile din in casa, care au legatura cu canalizarea. Este foarte important sa nu fortezi altceva printr-o linie de canalizare infundata. Aceasta inseamna ca daca aveti o linie care este blocata si toaleta este de rezerva, nu mai utilizati toaleta pana cand nu remediati problema. In baie aveti cada / dus si chiuvete care ar putea fi afectate. In bucatarie, aveti chiuvete care ar putea fi afectate.

Cand verificati care corpuri care pot sa fie afectate de un obturator, aveti grija. Ar putea exista unele reactii ciudate de la programele tale. De exemplu, spalarea toaletei poate provoca o rezerva in cada si / sau dus. Acest lucru se datoreaza faptului ca tubul / duza de scurgere este de obicei la un punct inferior. O alta reactie ar putea fi rularea chiuvetei si vederea bulelor care vin de la toaleta.

Daca banuiti ca linia dvs. de canalizare este blocata, dar nu este crapata sau sparta, este posibil sa puteti desprinde deseurile si resturile cu un piston. Daca plonjarea desprinde linia, ati avut probabil o problema apropiata de dispozitivul de fixare usor de rezolvat.

 Dar, daca nu, atunci puteti utiliza un amestec simplu de portii egale de apa fierbinte si otet sau puteti sa mergeti la un magazin cu produse de curatare de scurgere pentru a cumpara substante speciale. Este posibil sa trebuiasca sa asteptati ca amestecul sau solutia sa functioneze. Poate dura cateva ore. Si ar trebui sa utilizati amestecul de otet sau agentul de curatare in mai multe puncte in care se scurg in linie.

Daca aceste metode nu functioneaza si tot credeti ca blocarea canalului nu a afectat conducta, este posibil sa trebuiasca sa sunati instalatorul. Instalatorul ar putea incerca mai intai sa foloseasca un “sarpe” pentru a desprinde deseurile si resturile.

Exista, de asemenea, metode mecanice care forteaza presiunea (duzele jetului de canalizare) sau aerul (dispozitivele de curatare a scurgerilor de aer) prin teava pentru a incerca si a rupe deseurile si resturile infundate.

Pentru blocari mai grave sau daca stiti ca aveti o teava crapata sau blocata, linia va necesita reparatii. Instalatorul tau poate sa treaca prin pereti pentru a ajunge la linia de reparare. Dar ar putea exista momente cand nu stii exact unde se afla blocajul.

Stiti ca aveti blocaj deoarece o toaleta sau o chiuveta este de rezerva. In acest caz blocajul ar putea fi in continuare pe linia in care majoritatea remedierilor chimice si mecanice nu pot ajunge la ea. Cautati semne de scurgere de-a lungul peretilor sau podelei. Si daca tot nu puteti gasi locatia de blocaj, este posibil sa aveti nevoie sa aveti linia inspectata.

Exista diferite tipuri de inspectii pentru liniile de canalizare, cum ar fi instrumentele de detectare a scurgerilor si camerele de luat vederi. Daca nu observati semne de scurgere, este posibil sa localizati scurgerea cu un dispozitiv de detectare a scurgerilor.

 O alta optiune este de a avea o inspectie a camerei. Aparatul foto va permite sa mergeti in conducta dvs. din zona care este sustinuta pentru a vedea ce este in interiorul tevii. Orice inspectii care utilizeaza echipamentele pot fi costisitoare. Apoi, odata ce localizati problema, va trebui sa reparati linia. Aceasta ar putea insemna tragerea sau taierea printr-un perete pentru a ajunge la linia de reparare.

Leave a reply:

Site Footer