Probleme ale dispozitivelor iPhone X

Probleme ale dispozitivelor iPhone X

In prezent cele mai importante doua branduri de telefoane mobile de pe piata sunt fara doar si poate Apple si Samsung, asa ca toti cei care au de gand sa isi schimbe vechiul smartphone cu un dispozitiv mai nou si mai performant, isi vor alege un model de la unul din aceste doua branduri.

Referitor la modelele de la Samsung, acestea vin cu sistemul de operare Android, la fel ca si alte telefoane de pe piata, motiv pentru care anumiti utilizatori isi doresc dispozitive mai speciale, iar de aceea isi aleg modele de la Apple.

Un model de succes de la Apple in anul 2018 este fara doar si poate dispozitivul iPhone X, model care are un pret foarte mare (peste 1000 de euro), si care are un aspect pur si simplu deosebit, ca sa nu mai discutam aici despre specificatiile tehnice impresionante.

Este si normal ca un telefon care are un pret de peste 100 de euro sa aiba un aspect impresionant si specificatii tehnice pe masura pretului, insa nu este normal ca un telefon care costa atat de multi bani sa aiba si probleme de functionare.

Si din pacate, terminalele iPhone X chiar au anumite probleme de functionare, asa ca in continuarea acestui articol vom discuta putin despre motivele pentru care multe dispozitive iPhone X au ajuns deja intr-un service iPhone.

In primul rand trebuie mentionat faptul ca au fost semnalate cazuri in care pe display-ul terminalelor iPhone X au aparut dungi verzi de diferite grosimi de sus si pana jos, in diferite parti ale ecranului.

Utilizatorii care s-au confruntat cu aceasta problema, cu siguranta au fost foarte nemultumiti de faptul ca au investiti mai bine de 1000 de euro intr-un telefon care are probleme. Odata ce si-au dus la service dispozitivele, specialistii au constatat faptul ca terminalele respective aveau o problema fizica la panou, altele aveau o problema cu mufa de conectare a ecranului la placa de baza, mufa care era usor desprinsa.

O astfel de situatie in mod evident este foarte deranjanta pentru toti cei care detin un asemenea dispozitiv, insa din pacate pentru utilizatorii iPhone aceasta nu este singura problema.

O multime de dispozitive iPhone X au ajuns intr-un service gsm datorita faptului ca difuzoarele lor au redat sunete nedorite in momentul redarii la volum ridicat. Indiferent ca utilizatorii vorbeau la telefon pe speaker, sau ca ascultau muzica la un volum ridicat, in difuzoare se auzeau sunete nedorite.

Aceasta problema a fost intalnita in trecut si la terminalele iPhone 8 si iPhone 8 Plus, insa situatia nu a fost una dramatica, ea putand fi rezolvata printr-un update al sistemului de operare iOS.

Alti utilizatori care folosesc iPhone X se arata nemultumiti de faptul ca terminalele lor nu rezista incarcate mult timp, insa aceasta problema este intalnita in cazul tuturor telefoanelor mobile inteligente.

Ei bine, dupa cum se poate observa, chiar si utilizatorii care folosesc un model iPhone X, care are un pret piperat pentru oamenii de rand, pot ajunge sa isi duca telefonul la service.

Leave a reply:

Site Footer