Prevenirea defectiunilor si repararea portilor automatizate

Prevenirea defectiunilor si repararea portilor automatizate

Desi sistemele de automatizari pentru porti batante, culisante si autoportante au o durata mare de viata, acestea se pot defecta in anumite cazuri si trebuie facute revizii din cand in cand, pentru a verifica integritatea sistemelor.

Atunci cand se defecteaza unele dintre piesele componente ale portii sau ale sistemelor de automatizare, indiferent de tipul de poarta pe care il folosesti, ai nevoie de elemente de feronerie pentru porti.

Din ce in ce mai multi oameni aleg sa isi automatizeze portile, fie ca vor mai multa siguranta, fie ca au nevoie de un plus de confort, sau pur si simplu vor sa aduca un plus de imagine proprietatii.

Un kit de automatizare de calitate functioneaza foarte bine pe perioade indelungate si de aceea este recomandat sa alegi bine un astfel de kit, pentru a avea cat mai putine probleme de functionare pe termen lung si cel mai bine ar fi sa nu ai niciodata probleme. Totul depinde de alegerea automatizarii corespunzatoare.http://www.ordis.ro/feronerie-poarta-culisanta

Cei care detin o proprietate sau un spatiu comercial au devenit constienti de faptul ca automatizarea portilor este un lucru necesar, atat pentru obtinerea unui grad mai mare de confort si siguranta, cat si pentru fluidizarea traficului in zonele cu multe spatii comerciale si industriale.

Odata instalate, sistemele de automatizari trebuie verificate periodic pentru a preveni unele defectiuni, iar in cazul in care se defecteaza, elementele de feronerie defecte trebuie inlocuite.

De exemplu, atunci cand alegi un kit de automatizare pentru porti, daca este specificat ca motorul suporta porti de 400 de kilograme, inseamna ca aceasta este greutatea maxima pentru care motorul va functiona fara probleme. De aceea, trebuie neaparat sa tinem cont de acest aspect.

Sa spunem ca ai deja porti automate de cativa ani si intr-o zi vii de la serviciu sau din vacanta cu masina si vrei sa intri in curtea casei exact asa cum o faceai si pana acum: apesi butonul telecomenzii si nu se intampla nimic.

Te dai jos si deschizi poarta manual. Ceva s-a defectat. E posibil ca unul dintre elementele de feronerie sa fie uzat, sau chiar o piesa a kitului de automatizare sa fie defecta. Cu siguranta trebuie sa inlocuiesti una sau mai multe componente.

Elementele de feronerie pentru porti se pot gasi online si este mult mai convenabil sa comanzi din confortul casei tale. Fa o verificare sau cheama un specialist pentru a face o revizie si comanda online elementele de feronerie pentru porti de care ai nevoie.

Leave a reply:

Site Footer