Precizie si acuratete in taiere cu X500 GCC

Precizie si acuratete in taiere cu X500 GCC

Daca esti in cautarea unui echipament taiere laser trebuie sa stii ca exista pentru tine cateva optiuni perfecte, de exemplu X500, marca GCC.

Printre calitatile unui X500 GCC se numara faptul ca are un motor servo de curent alternativ pentru un control foarte precis, puterea tubului de laser GSI DC CO2 de 100 W.

Suprafata de lucru generoasa, de 1290 mm pe 916 mm este de asemenea un atu care iti usureaza munca si te lasa sa iti desfasori activitatea mult mai relaxat, pentru rezultate de exceptie. Iti ofera posibilitatea extinderii pentru obiecte mai lungi.

Modulul AAS al unui X500 realizeaza in mod automat cautarea markerilor pentru o precizie fara cusur a taierii pe contur. Nu mai trebuie sa mentionam faptul ca taierea de calitate superioara se face printr-un singur pas prin acrilul de 20 mm. Masa de lucru este iluminata, intr-un mod foarte convenabil cu LED-uri.

Dupa cum spuneam acest instrument are calitati extraordinare de taiere, proiectate pentru uz profesional de catre specialistii de la Laser Pro Smart Cut. X500 are dotari care il fac usor de utilizat, oferind in acelasi timp performante ridicate si calitate produselor in termeni de durabilitate si fezabilitate.

Pozitionarea materialului pe suprafata de lucru se face extrem de usor prin utilizarea a 4 diode cu fascicul rosu. Pur si simplu, tot ce trebuie sa faci e sa directionezi fiecare dioda cu fascicul rosu la puncte distincte de pe material, fasicululul devenind astfel un instrument de pozitionare foarte util pentru replicarea precisa a lucrarilor anterioare.

Produs de Laser Pro, modulul ASS este foarte usor de utilizat si ofera o taiere precisa a conturului prin urmarirea automata a pozitiei de grafica. Motorul cu cuplu, viteza si calibru mare functioneaza perfect in conformitate cu cerintele ridicate ale lui X500. Tehnica in proiectarea AC Servo Motor asigura o durata lunga de viata a motorului si o precizie ridicata.

Sistemul QuickALIGN te ajuta sa ajustezi cu usurinta alinierea fasciculului prin designul usor de utilizat al telecomenzii. Alinierea fasciculului va deveni mult mai usoara cu acest design unic QuickALIGN. Economisesti astfel timp pentru ajustare, castigi mai mult timp in functionare, ceea ce e un atu. Modulul cu LED-uri luminoase iti aduce lumina in zona spatiului de lucru, facilitand vizualizarea lucrarilor in curs.

Nu mai sta pe ganduri si perfectioneaza-te achizitionand X500 GCC de la PIN!

Leave a reply:

Site Footer