Posibile probleme pentru iPhone 6s

Apple este unul dintre cei mai apreciati producatori de smartphone-uri de pe piata, iar dispozitivele sale se bucura de un mare succes.

Chiar daca acum se bucura de o mare popularitate dispozitive precum iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max, si dispozitivele din generatiile mai vechi sunt inca foarte apreciate, iar iPhone 6s este unul dintre acestea.

Un astfel de dispozitiv, poate rula fara probleme chiar daca are deja cativa ani vechime, si cu siguranta functioneaza mai bine decat multe telefoane Android lansate recent, dar care sunt din gama low cost sau midrange.

Exista insa si telefoane iPhone 6s care intampina anumite probleme, insa acestea nu sunt grave, si pot fi usor remediate. Iata cateva exemple.

Probleme la incarcare

Exista situatii in care dispozitivele iPhone pur si simplu nu se incarca. Ei bine, utilizatorii care se confrunta cu o astfel de problema, trebuie sa se asigure mai intai de toate de faptul ca au conectat incarcatorul la o priza functionala. Pot verifica un alt aparat pentru a vedea daca primeste curent de la priza.

Apoi, daca priza este functionala, acestia trebuie sa verifice incarcatorul. O inspectie vizuala ii ajuta sa vada daca acesta este deteriorat sau nu. Daca este deteriorat, atunci este lesne de inteles de ce telefonul nu se incarca.

Daca incarcatorul nu este deteriorat, trebuie folosit pentru a incarca alt telefon. Daca incarcarea nu are succes, atunci incarcatorul este defect. Daca incarcarea are insa succes, trebuie verificat atunci cu un alt incarcator, daca dispozitivul iPhone 6s se incarca (cel problematic).

Daca nu se incarca, atunci cu siguranta telefonul are o problema, iar aceasta poate fi provocata de mufa de incarcare, iar specialistii de la service vor remedia problema. O mufa de incarcare iPhone 6s nu este scumpa.

Descarcare rapida

Aceasta este o alta problema care poate aparea in cazul dispozitivelor iPhone 6s, insa in ceea ce priveste dispozitivele care folosesc aceiasi baterie inca din prima zi de cand telefonul a fost scos pe piata, acest lucru oarecum este valabil.

Dupa un anumit ciclu de incarcari si descarcari, bateria unui smartphone nu mai rezista foarte mult timp incarcata, dar un acumulator iPhone 6s nu este scump, iar utilizatorii pot cumpara aceasta piesa.

Cand iPhone 6s are o noua baterie iPhone compatibila, acesta trebuie sa reziste incarcat precum un smartphone nou. In plus, utilizatorii pot utiliza unele trucuri pentru a prelungi durata de viata a bateriei.

Probleme de sunet

Exista utilizatori care detin un astfel de smartphone de la Apple, si care se confrunta cu probleme legate de sunet. Cei care se confrunta cu o asemenea problema, pot reporni dispozitivul pentru remedierea problemei. Se pare ca aceasta problema este cauzata de diferite aplicatii, iar Facebook este una dintre ele.

Daca va confruntati cu o astfel de problema, puteti accesa setarile telefonului, selectati aplicatia Facebook, si dezactivati-o. Incercati apoi reinstalarea aplicatiei.

De-asemenea, exista situatii in care problemele legate de sunet pentru aceste dispozitive, sunt datorate unor scame sau a prafului care afecteaza difuzorul.

Acestea sunt cateva posibile probleme legate de iPhone 6s, care nu sunt povocate de utilizator, insa exista si probleme care pot aparea datorita neglijentei utilizatorilor.

Cei mai multi utilizatori ajung cu telefoanele in service datorita faptului ca acestea au display-ul spart, iar acest lucru se datoreaza faptului ca nu au avut aplicata folie de protectie din sticla pentru ecran.

De-asemenea, in cazul in care dispozitivele ar fi fost pastrate intr-o husa, sansele de a obtine spargerea sau fisurarea display-ului ar fi fost mult mai mici.

Asadar, acestea sunt cateva probleme pe care le pot avea dispozitivele iPhone 6s, insa cu siguranta nu toti utilizatorii se vor confrunta cu acestea.

Leave a reply:

Site Footer