Perii de par potrivite pentru parul lung

Perii de par potrivite pentru parul lung

Parul lung este, cu siguranta, cel mai dificil de ingrijit. Pe langa faptul ca are nevoie de mult timp pentru a-l spala, usca si coafa, este si destul de pretentios atunci cand vine vorba de produsele si instrumentele pe care le folosesti. De asemenea, este indicat ca o data la cateva luni sa iei niste vitamine pentru a te asigura ca va creste in continuare sanatos.

Daca vrei sa ii oferi parului tau lung tot ce este mai bun, atunci opteaza pentru niste perii de par adecvate. Fiecare tip de par are nevoie de un anume tip de ingrijire, iar peria pe care o folosesti are un cuvant foarte important de spus in acest caz.

Din pacate, atunci cand ai parul foarte lung, bogat, si cu fire groase, nu te poti baza numai pe perii de par care au perii din par natural. Desi acestea sunt ideale pentru orice tip de par, deoarece il piaptana cu delicatete si ii confera o stralucire aparte, perii naturali nu sunt destul de puternici pentru a patrunde printre firele groase si a le descalci cum trebuie. In acest caz, ce este de facut?

Poti opta oricand pentru perii de par plate, confectionate pe jumatate din peri artificiali, din plastic, si pe jumatate din peri naturali. Astfel, ai parte si de un masaj delicat al scalpului, facut de catre perii naturali, dar si de descalcirea perfecta a nodurilor, realizata de perii artificiali, care sunt destul de rigizi. Nu ai cum sa dai gres cu aceasta combinatie.

De asemenea, dintre toate tipurile de perii de par, cea plata este cea mai potrivita pentru parul lung si des. Probabil deja ai parte de mai mult volum decat iti doresti, iar aceasta perie are calitatea de a netezi parul si de a impiedica electrizarea lui.

Prin urmare, daca folosesti o perie plata, poti spune “adio” parului razvratit, caruia ii place sa stea in toate directiile posibile. Este ideala daca vrei sa iti indrepti parul intr-un mod natural, fara a apela la placa, sau daca vrei sa modelezi o coafura cu delicatete.

O alta optiune foarte buna in materii de perii de par poate fi si peria ovala din peri naturali. Aceasta este foarte potrivita in cazul in care ai parul foarte des, deoarece poate ajunge pana la radacina cu usurinta, fara a agresa parul si fara a forta nodurile.

Este perfecta atunci cand vrei sa iti descalcesti parul dimineata, insa va trebui sa ai putina rabdare cu ea, deoarece este o perie care ofera rezultate superbe datorita perilor naturali, dar care necesita si putina rabdare din partea ta.

Un par lung, frumos si bogat cere alegerea unei perii de par cu adevarat potrivite. Daca inca nu ai o perie speciala pentru el, nu mai ezita, caci risti sa iti para rau mai tarziu, cand vei vedea ca parul tau isi pierde din stralucire si vigoare fara un motiv anume.

Leave a reply:

Site Footer