Pentru un acoperis al casei tale care sa dureze

In ceea ce priveste constructia unei case, absolut toate partile acesteia trebuie sa fie privite cu o deosebita importanta. La fel trebuie procedat chiar si atunci cand vine vorba despre construirea acoperisului, deoarece, dupa cum foarte bine stiti, acesta reprezinta una dintre partile cele mai importante ale unei case. Si asta deoarece, acoperisul are rolul de a va feri de intemperii si de conditiile meteo nefavorabile.

Atunci cand vine vorba despre construirea acoperisurilor, puteti opta pentru mai multe tipuri de tigla, printre care se numara atat tigla metalica, cat si tigla ceramica. Iar in acest articol voi incerca sa va spun cat mai multe lucruri despre aceste tipuri de tigla, deoarece este posibil ca acestea sa va poata ajuta pe viitor.

In ceea ce tine de greutatea acoperisului, trebuie sa stiti ca acest lucru este unul destul de important si de aceea trebuie privit intotdeauna ca atare. Si aici tin sa va spun ca, atunci cand greutatea acoperisului este una mai mica, rezistenta constructiei va fi una mult mai durabila. Iar cea mai mica greutate atunci cand vine vorba despre tigla ii este atribuita tiglei metalice.

Astfel ca, in cazul in care veti opta pentru realizarea acoperisului unei case, cu ajutorul tiglei metalice, atunci costurile dumnevoastra in ceea ce priveste structura de rezistenta, vor fi unele mult mai scazute. Pe langa toate acestea, tigla metalica are si o durata de viata destul de lunga, ea fiind estimata undeva la 60 de ani, lucru care este de asemenea un avantaj destul de important.

Atunci cand vine vorba despre protectie, trebuie sa mentionez ca tigla metalica ofera o protectie mai mica decat cea ceramica. Tigla ceramica ofera o protectie mult mai mare la frig si protectie fonica destul de buna. In plus, fata de tigla metalica, cea ceramica nu se decoloreaza si rezista in absolut orice conditii.

Insa principalul dezavantaj al tiglei ceramice tine de greutatea acesteia, care este una foarte mare. Mai mult decat atat, tigla ceramica produce si costuri mai mari la montaj, lucru care de asemenea este un dezavantaj pentru multi dintre voi.

In cazul in care doriti sa contruiti acoperisul unei case, trebuie neaparat sa luati legatura cu o firma specializata in acoperisuri. Si daca nu cunoasteti nicio astfel de firma in zonele in care locuiti, atunci puteti apela destul de simplu la ajutorul internetului. Cu numai un simplu search pe internet, dupa niste cuvinte reprezentative, urmate de numele oraselor in care locuiti, puteti da de o astfel de firma.

De exemplu, daca locuiti in orasul Suceava, puteti cauta tigla metalica Suceava. In urma cautarii dupa simplele cuvinte “ tigla metalica suceava”, cu siguranta veti gasi destul de multe firme care au tarife avantajoase si care vor fi gata oricand sa va ajute.

Leave a reply:

Site Footer