Pentru cine este indicata presoterapia?

Pentru cine este indicata presoterapia?

Inainte de a vedea care sunt persoanele care trebuie sa opteze pentru presoterapie, cu siguranta trebuie sa vedem ce este presoterapia.

Asadar, presoterapia este o metoda asistata de slabire, care se face prin drenaj limfatic, si care se face doar cu ajutorul unui aparat profesional presoterapie.

Presoterapia este extrem de importanta datorita faptului ca amelioreaza atat circulatia sanguina cat si circulatia limfatica taliei, a piciorelor si a bratelor, datorita unui costum care este dotat cu camere ce se umfla si se dezumfla si care creaza acel masaj specific.

Persoanele care isi doresc sa obtina cat mai rapid un corp perfect ar fi bine sa combine presoterapia cu starvacul sau cu electrostimularea, iar rezultatele cu siguranta nu vor intarzia sa apara. In acest fel, atat celulita cat si un numar important de centimetri din jurul taliei vor disparea.

De precizat este si faptul ca presoterapia este o modalitate de slabire care ofera rezultate exceptionale, insa care are nevoie de un numar de 5 – 10 sedinte, efectuate odata pe saptamana.

Ei bine, daca pana acum am discutat despre presoterapie si am vazut ce este aceasta, in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea si pentru ce categorie de peroane este indicata presoterapia.

Asadar, pacientii care se bazeaza pe drenajul limfatic in ceea ce priveste detoxifierea organismului lor, cu siguranta au nevoie sa participe la cateva sedinte de presoterapie.

Exista de exemplu o multime de femei care nu sunt tocmai mandre de corpul lor dat fiind faptul ca pe corpul lor si-a facut aparitia celulita. In cazul acestor femei, cu siguranta presoterapia poate avea rezultate spectaculoase, insa vor fi necesare aproximativ 5 – 10 sedinte efectuate odata pe saptamana.

Presoterapia este indicata si pentru acele persoane care simt mereu o senzatie de disconfort, sau care simt mereu o stare de oboseala. Chiar si pentru persoanele care se confrunta cu o problema mai delicata precum retentia de lichide, presoterapia este foarte importanta.

Exista o multime de persoane care nu sunt deloc multumite de greutatea lor si care isi doresc sa scada cat mai mult in greutate. Dat fiind faptul ca nu au timpul necesar pentru a face sport, aceste persoane pot sa apeleze cu incredere la presoterapie pentru a scadea cat mai rapid in greutate.

Presoterapia este procedura indicata chiar si pentru acele persoane care sufera de limfedem al extremitatilor inferioare, afectiune cauzata de interventii chirurgicale sau de conditii congenitale.

Asadar, dupa cum se poate observa, presoterapia este un tratament ideal pentru o multime de persoane, insa trebuie precizat faptul ca exista situatii in care aceasta nu este tocmai indicata.

De exemplu, persoanele claustrofobe nu trebuie sa urmeze un astfel de tratament, asa cum nici femeile insarcinate nu trebuie sa urmeze un astfel de tratament.

Apoi, trebuie precizat faptul ca femeile care se afla in acea perioada delicata a lunii nu trebuie sa participe la sedinte de presoterapie in perioada respectiva, pentru ca organismul lor este mai sensibil in acea perioada la stimulii exteriori.

Ei bine, in mare parte acestea sunt situatiile in care este necesara presoterapia, dar si situatiile in care aceasta nu este indicata.

Leave a reply:

Site Footer