Parusan – pentru barbatii care se confrunta cu pierdera parului

Parusan – pentru barbatii care se confrunta cu pierdera parului

Parusan este un sampon atat pentru barbati cat si pentru femei, pe baza de extract de mazare, care ajuta la stoparea caderii parului si la regenerarea / cresterea acestuia. Pentru toata gama de produse Parusan, vizitati Pharma4You.ro.

Este intr-adevar o solutie pentru toti barbatii care au probleme cu parul si mai grav, care incep sa cheleasca.

Alopecia incipienta dar si avansata, este o afectiune intalnita mai mult la barbati decat la femei, dar asta nu inseamna ca femeile n-ar fi si ele afectate de aceasta afectiune, dimpotriva. Printre produsele care ajuta la regenerarea parului si stoparea instalarii alopeciei, este si Parusan, un produs cu adevarat nou si foarte eficient.

Samponul este disponibil in farmacii, in flacoane de 200 de ml si este recomandat pentru folosirea zilnica, fara efecte secundare la nivelul scalpului. Pe scurt, nu trebuie sa va faceti probleme ca ati putea abuza de el in vreun anume fel.

Ingredientele de la baza samponului Parusan.

Gama de sampoane Parusan are 3 ingrediente de baza, iar acestea sunt vitamina E, biotina si L-arginina, toate acestea fiind responsabile mai mult sau mai putin, cu cresterea si intarirea firului de par la nivelul scalpului, la radacina.

Biotina, care sta la baza acestui sampon, este cunoscuta si sub numele de Vitamina H, aceasta fiind foarte eficienta in tratarea mai multor afectiuni, printre care si cele care afecteaza direct scalpul.

Biotina, actioneaza astfel benefic in sensul stimularii cresterii parului, intarziind sau prevenind chiar aparitia alopeciei. L-arginina este o alta substanta foarte importanta, un aminoacid care este folosit pentru tratarea acelorasi probleme. Vitamina E nu cred ca mai are nevoie de prezentari.

Aceasta se poate utiliza chiar si singura sau in combinatie cu alte substante, avand capacitatea de a intarzia imbatranirea corpului si fiind foarte folositoare in impiedicarea alopeciei incipiente si in stoparea caderii parului.

Acest lucru se intampla pentru ca Vitamina E ajuta in general in procesul natural de imbatranire al corpului, intarziind aceasta imbatranire si deci si imbatranirea (mai ales cea prematura), a firului de par.

Cum se utilizeaza Parusan – beneficiile aduse de aceasta gama.

Gama de sampoane Parusan, atat cele pentru barbati cat si cele pentru femei, se preteaza foarte bine la utilizare zilnica, astfel ca nu trebuie sa va faceti probleme cu diferite calcule sau cu grija ca ati putea abuza de ele.

Pur si simplu, stiti ca o data pe zi va puteti spala cu el fara probleme, indiferent de ora. Mai mult decat atat, aceste sampoane pot fi folosite fara nici un fel de problema si in combinatie cu un alt sampon sau balsam preferat, actiunea fiind aceeasi, fara efecte adverse.

Samponul Parusan are o actiune complexa, pe 3 planuri, stimuland circulatia sangelui de la nivelul scalpului, hranind pielea capului cu toate substantele nutritive atat de necesare si oprind dezvoltarea alopeciei. Asadar, samponul Parusan are toata gama de “arme” necesare pentru oprirea caderii parului.

Daca dupa folosirea acestui sampon observati efecte adverse (parul va cade mai mult decat pana acum), este foarte posibil sa aveti o problema mai grava si va recomandam sa va adresati de urgenta, medicului.

Leave a reply:

Site Footer