Ochelari pentru schi

Ochelari pentru schi

Ochelari de protectie sau ochelarii de soare reprezinta o piesa esentiala pentru orice sport de iarna, indiferent daca sunteti incepator sau un schior sau un snowboarder mai experimentat.

Ochelari de vedere sunt extrem de importanti pentru ca rolul lor este acela de a va proteja ochii de soare si de zapada. La altitudini mari, razele UV sunt mai puternice (deoarece exista o atmosfera mai mica pentru a le filtra), iar reflexia soarelui in zapada este mult mai stralucitoare. Ochelarii de schi si ochelarii de soare ofera, de asemenea, protectie impotriva zapezii si a vantului care se incadreaza in timp ce zgomoteaza pantele.

Ochelari de protectie sau ochelari de soare?

Alegerea intre purtarea ochelarilor de schi sau a ochelarilor de soare pentru schi va depinde de mai multi factori.

Ochelari de soare sunt bine veniti daca sunt zile insorite si conditiile sunt bune. Ochelarii de protectie va vor oferi totusi o acoperire mai buna, si vor fi foarte utili pentru ca va vor proteja ochii de vant, precum si de lumina puternica. Daca discutam despre ochelarii de protectie, ochelarii de ceata sau de zapada vor oferi o protectie mai buna decat ochelarii de soare.

Ochelari de protectie si ochelari de soare sunt ambele dat o categorie de filtre UV. Scopul principal pe care il au acesti ochelari este de a proteja ochii de radiatiile solare daunatoare, cum ar fi radiatiile ultraviolete.

Incercati sa alegeti ochelari de protectie sau ochelari de ski polarizati cu o categorie minima de filtru de 3, pentru a va asigura ca ochii sunt protejati corespunzator pe versanti. O categorie de filtre de 2 este potrivita pentru copii, in timp ce o categorie de filtre 3 poate impiedica vizibilitatea lor in conditii de lumina scazuta.

Lentilele polarizate vor reduce stralucirea reflectata de suprafata zapezii, sporind contrastul. Lentilele polarizate cu siguranta nu sunt cele potrivite pentru utilizare la lumina scazuta, deoarece pot face lucrurile sa para mai intunecate decat sunt.

De asemenea, tot in ceea ce priveste lentilele, trebuie luata in considerare culoarea obiectivului. Lentilele intunecate, cum ar fi gri, maro inchis sau oglindite, sunt cele mai bune pentru conditii luminoase si insorite. Lentilele roz, galben sau verde sunt potrivite pentru zile in care exista o vizibilitate slaba.

Asadar, acestea sunt cateva dintre detaliile importante pe care ar trebui sa le cunoasteti si de care ar fi indicat sa tineti cont atunci cand va aflati in cautarea unei perechi de ochelari pentru schi.

Cel mai important lucru este acela ca in prezent puteti cauta o multime de informatii in mediul online despre ochelarii de schi, astfel ca veti stii spre ce ochelari trebuie sa va indreptati atentia.

Un alt aspect care conteaza este acela ca exista mai multe magazine online in tara care comercializeaza ochelari de schi sau ochelari de snowbord, astfel incat veti putea sa gasiti cu usurinta aceste accesorii care va intereseaza.

Tot ce aveti de facut este sa cautati pe Google ochelari pentru schi, si cu siguranta in urmatoarele secunde veti gasi ceea ce va intereseaza.

 

Leave a reply:

Site Footer