Nokia Lumia 520 – display si software

Nokia Lumia 520 – display si software

Ti-ai scapat telefonul si touchscreen-ul s-a crapat? Ai nevoie de un touchscreen Nokia Lumia 520 ?Noi iti oferim solutia. Intra pe www.magazingsm.ro si achizitioneaza un geam cu touchscreen Nokia Lumia 520 original.

Ce trebuie sa stim despre display-ul lui Nokia Lumia 520?

Display-ul de pe Nokia Lumia 520 este putin mai mare decat cel de pe Lumia 620. Acesta are patru inci, ceea ce este destul de generos pentru un telefon cu un pret redus precum Lumia 520. Cu toate ca este putin mai mare decat fratele sau mai scump, Lumia 620, ecranul de pe Nokia Lumia 520 este mai mare chiar si decat cele de pe Samsung Galaxy Ace 2 sau Sony Xperia E, telefoane care tind sa coste mult mai mult.

Chiar si asa, Nokia Lumia 520 este destul de elementar in moduri diferite. Unghiurile de vizualizare sunt bune, insa calitate display-ului este oarecum limitata. Exista o tenta rosiatica la afisare, ceea ce face ca precizia culorilor sa fie considerata medie, iar lipsa oricarui tip de strat anti-reflexie reduce impresia de contrast.

Acest lucru inseamna ca Lumia 520 este destul de dificil de utilizat afara, in lumina soarelui, deoarece este destul de reflectorizant. Sticla care acopera ecranul nu este nici ea foarte robusta. Aceasta prezinta o anumita rezistenta la zgarieturi, dar poate ceda la o impunsatura ferma cu degetul.

Cu toate acestea, este departe de cel mai rau caz pe care l-am vazut, iar orice apasare normala nu va cauza niciun fel de deformare a ecranului. Rezolutia ecranului este de 800 x 480 pixeli, rezultand astfel o densitate a pixelilor de 233 ppi.

Claritatea este mult sub telefoanele de top, insa pentru un telefon ieftin este destul de buna. Ecranul este suficient de mare pentru a citi continutul de pe site-uri si pentru a juca diferite jocuri.

Cum sta Nokia Lumia 520 din punctul de vedere al software-ului?

Unul dintre domeniile in care Nokia Lumia 520 nu a trebuit sa se zgarceasca foarte mult este software-ul. Acesta ruleaza pe Windows Phone 8, un sistem de operare care arata si se simte la fel atat pe un telefon ieftin, cat si pe unul exclusivist.

Acest nivel consistent de performanta de pe Windows Phone 8 este cel care il face pe Lumia 520 sa fie un dispozitiv de top. Poate ca este ieftin, dar este destul de rapid si ingenios. Nici pecificatiile principale ale telefonului nu sunt prea saracacioase.

Lumia 520 prezinta un procesor dual-core 1 GHz Qualcomm MSM8227 si 512 RAM. Sunt aceleasi specificatii care se gasesc pe Lumia 720, un telefon mult mai scump. Performanta de zi cu zi este grozava, telefonul prezinta mai putine erori decat cele mai multe dintre telefoanele cu Windows.

Acest grad de experienta in ansamblu este mai bun decat ne-am astepta de la un telefon ieftin cu Android, in special de la o companie care merge agresiv pe piata entry-level, cum ar fi Huawei.

Leave a reply:

Site Footer