vizita Antalya

Motive bune pentru a vizita Antalya in Turcia mediteraneana

Turcia se vinde cu peisaje frumoase si atractii interesante. Mostenirea culturala unica, evidenta in mancare, traditiile locale si dansurile populare este, de asemenea, o atractie importanta. Cu toate acestea, pentru un calator aspirant, o lista nesfarsita de motive intemeiate pentru a vizita Antalya explica de ce este a doua cea mai vizitata destinatie din tara.

Asezata pe ilustra coasta mediteraneana, Antalya este o vasta regiune intinsa, formata din zona centrala a orasului si statiunile de vacanta mai mici. Antalya a devenit un centru turistic de renume mondial datorita micilor sale zone de statiune.

Este exemplul perfect al unei destinatii internationale care a imbratisat turismul de pachete si mainstream la inceputul anilor 1970. De atunci, mase de straini viziteaza in fiecare an, fie ca vacanta, fie ca expatriti dornici sa isi faca a doua casa. S-ar putea sa vezi case de vanzare in Antalya, numita Turkeys Blue Paradise. Deci, ce anume este Antalya care atrage in multime?

3 motive intemeiate pentru a vizita Antalya

  • Riviera Turceasca

Aceasta lunga intindere de coasta care incepe in Marea Egee in nord si se termina in Antalya are avantajul suplimentar de a fi gazda atat marinarilor, cat si persoanelor care cauta lux.

Multi turisti din intreaga lume rezerva adesea croaziere charter cu cabina de la Fethiye la Antalya, vazand astfel cele mai frumoase peisaje din Marea Mediterana la un excelent raport calitate-pret.

In caz contrar, Antalya exceleaza in calatoriile de lux de pe Riviera, cu unele dintre cele mai bune iahturi din lume, acostandu-se in mod regulat in porturile lor de ultima generatie.

  • Cronologia sa istorica iti ia rasuflarea

Poti vedea unele dintre cele mai bune monumente istorice din aceasta jumatate a lumii. Poarta lui Hadrian, construita de romani, este marea intrare in partea veche a orasului Antalya, care are o atmosfera otomana prin excelenta.

Muzeul Arheologic Antalya este o colectie impresionanta de artefacte din multe civilizatii de pe aceste meleaguri. Mai departe sunt orasele antice Phaselis si Olympos, dar Aspendos castiga cea mai mare atentie cu teatrul sau in mare parte intact, unul dintre cele mai bine conservate din lume.

  • Exista un centru de excelenta pentru locuinte

Potrivit Ministerului Turc al Culturii si Turismului, Antalya are peste 500 de hoteluri. Vizitatorii se pot bucura de o gama larga de optiuni, inclusiv doar camera de baza, pensiune de clasa medie si mic dejun de lux si all inclusive sau ultra all inclusive, asa cum gasesti la hotel Royal Taj Mahal.

Statiunile all-inclusive Lara Beach, conduse de profesionisti care au lucrat in industria hoteliera din intreaga lume, au castigat respectul tarii pentru raportul lor calitate-pret si servicii excelente.

Multe sunt tematice precum Titanic si Kremlin, care reproduc cat mai mult posibil conceptul original. De departe, insa, cel mai mult vorbit este Palatul Mardan, care este cea mai scumpa statiune de lux din Marea Mediterana.

Construita la un cost de 1,4 miliarde USD, detine de asemenea coroana celei mai mari piscine din Marea Mediterana, care gazduieste mai mult de 2.000 de pesti.

Leave a reply:

Site Footer