Modena – orasul italian plin de bun gust

Desi nu este la fel de cunoscut precum Roma, nici Modena nu este un oras de ratat in Italia, aici regasindu-se numeroase locuri frumoase ce merita toata atentia noastra.

In cazul in care ajungeti in Italia si aveti oportunitatea sa vizitati Modena, nu ezitati sa o faceti pentru ca veti ramane surprinsi de aceste locuri.

Iar pentru a va starni curiozitatea, in articolul de astazi va vom prezenta cateva frumuseti ale locului, dar si motivul pentru care il consideram un oras al bunului gust. Haideti sa descoperim impreuna secretele din spatele orasului italian Modena!

Muzeul Enzo Ferrari 

Incepem in forta acest articol, vorbindu-va despre muzeul Enzo Ferrari, situat chiar in Modena. Daca sunteti un pasionat al masinilor Ferrari, cu siguranta trebuie sa veniti aici pentru a afla mai multe informatii cu privire la aceste creatii ce iau ochii chiar si celor mai pretentioase persoane.

Muzeul va sta la dispozitie in fiecare zi, intre orele 9:30 si 18:00. Asadar, acum nu mai aveti niciun motiv pentru a refuza o astfel de experienta intr-un asemenea muzeu plin de istorie si frumos.

In plus, chiar daca nu va pasioneaza domeniul automobilelor, veti vedea ca Ferrari inseamna mai mult decat niste simple masini. 

Domul 

Nu doar Milano este celebru pentru Domul sau, ci si Modena, Domul din Modena fiind elementul cel mai important din tot orasul, in jurul caruia sunt construite chiar si stradutele orasului.

Obiectivul turistic are multe lucruri de spus, acesta avand peste 900 de ani de cand este construit, asadar, daca veti avea oportunitatea de a ajunge in Modena, nu il ratati sub nicio forma.

In plus, nu uitati sa aveti cu dumneavoastra si aparatul foto, pentru ca Domul din Modena nu este deloc ceva ce putem vedea zilnic, ci din contra. 

Franceschetta 58

Franceschetta 58 este un restaurant cum rar mai putem admira astazi. Din pacate, fiind un local impresionant atat prin arhitectura cat si prin preparate, restaurantul gazduieste numerosi clienti dornici de a descoperi tainele meniului delicios.

De aceea, in cazul in care vreti sa va savurati cina sau pranzul, recomandarea noastra este sa va faceti o rezervare, pentru a putea gusta cele mai bune preparate din oras linistit.

Mai mult decat atat, nu doar mancarea este cea care atrage sute de turisti, ci si preturile accesibile, comparativ cu restaurantele de lux. Cu doar cativa euro, puteti savura niste preparate absolut delicioase.

La finalul acestui articol… 

Fie ca o recunoastem sau nu, transportul este un factor decisiv in ceea ce priveste concediul, mai ales daca nu detineti o masina.

De aceea, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de cele mai frumoase destinatii alaturi de familie si prieteni, compania Novum va ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara, astfel incat sa puteti ajunge la destinatia dorita in timp util.

Mai mult decat atat, serviciile de inchirieri auto din Timisoara oferite de compania Novum sunt disponibile si cu sofer, pentru a va putea bucura de locatii frumoase, chiar daca nu detineti un carnet de conducere.

Leave a reply:

Site Footer