Merita sa-mi cumpar un smartphone Motorola?

Dat fiind faptul ca exista o multime de aplicatii pentru telefoanele mobile, pe care le folosim in viata de zi cu zi atat acasa cat si la servici, atat cand facem cumparaturi cat si cand conducem, atat pentru a socializa cu prietenii virtuali cat si pentru a urmari stiri sau videoclipuri (acestea sunt doar cateva exemple), se poate spune ca fara sa ne dam seama de acest lucru, am devenit dependenti de telefoanele mobile inteligente sau smartphone-uri.

In aceste conditii, fiecare persoana isi doreste un smartphone performant, care sa faca fata tuturor cerintelor. Multi utilizatori s-au obisnuit sa-si aleaga un smartphone de la Apple (iPhone), Samsung sau mai nou Huawei.

Cu toate acestea, pe piata exista si alti producatori renumiti, care isi intampina utilizatorii cu smartphone-uri performante la preturi competitive, iar Motorola este unul dintre acestia.

Probabil exista inca utilizatori care se intreaba daca merita sa isi cumpere un smartphone de la Motorola, sau daca ar fi totusi mai bine sa isi indrepte atentia spre telefoane ale altor producatori, cum ar fi cei trei amintiti anterior.

Ei bine, cu siguranta merita ales in anul 2020 un smartphone de la Motorola, care daca este ingrijit in mod corespunzator si echipat cu accesorii de protectie pentru a nu avea nevoie de o inlocuire display Motorola cauzata de un soc mecanic, cu siguranta va avea o durata de viata indelungata.

In plus, comparativ cu telefoanele celor 3 producatori amintiti in randurile anterioare, Motorola are telefoane mai ieftine, dar care au specificatii foarte bune. De exemplu Moto Edge Plus este un smartphone de toata frumusetea de la Motorola, dar are si specificatii pe masura.

Moto Edge Plus este smartphone-ul ideal pentru orice persoana care doreste sa-si cumpere un dispozitiv de inalta calitate si cu performante mari, la un supr pret. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui model, este faptul ca se poate conecta la reteaua 5G.

Acest smartphone care are ecranul de 6.7 inchi cu display OLED, are de-asemenea un procesor Snapdragon 865, are 12 GB memorie RAM (DDR5), si este pregatit pentru reteaua 5G. De-asemenea, dispozitivul rezista si mult timp incarcat, iar acest lucru este firesc in conditiile in care are in dotare o baterie de 5000 mAh, care se incarca rapid.

Asadar, pentru cei care isi doresc un smartphone din gama de varf, Moto Edge Plus reprezinta fara doar si poate, una dintre cele mai interesante optiuni de pe piata. Motorola are insa telefoane interesante si pentru cei care doresc sa isi cumpere telefoane nu foarte scumpe.

Modelul One Hyper de la Motorola de exemplu, reprezinta fara doar si poate, una dintre cele mai interesante optiuni de smartphone-uri din aceasta gama. Dispozitivul vine echipat cu o camera cu adevarat remarcabila pentru selfie.

Pentru a prezenta cateva specificatii pe scurt ale acestui model de la Motorola, amintim de exemplu ecranul de 6.5 inci si rezolutia Full HD. Nu trebuie sa uitam nici procesorul Snapdragon 675 sau sau spatiul de stocare de 128 GB. In ceea ce priveste memoria RAM, aceasta este de 4 GB (se poate spune ca este memoria standard a telefoanelor de gama medie).

Bateria dispozitivului este de 4000 mAh, deci are o autonomie destul de mare, si se incarca rapid (45 Wati).

Asadar, acestea sunt doua modele de la Motorola, pe care le poate lua in considerare fiecare utilizator care are nevoie de un smartphone nou. Pentru cei care doresc un model foarte performant dar mai scump, Moto Edge Plus este un smartphone perfect. Pentru cei care in schimb doresc un dispozitiv la un pret mai atractiv si specificatii decente, One Hyper de la Motorola este telefonul ideal.

Leave a reply:

Site Footer