Masina noua sau masina second hand?

Masina noua sau masina second hand?

Atunci cand intentionezi sa iti cumperi o masina, cu siguranta trebuie sa tii cont de cateva detalii foarte importante, pentru a stii exact spre ce masina sa iti indrepti atentia.

In cazul in care situatia financiara iti permite, poti sa te gandesti sa optezi pentru o masina noua, iar astfel vei putea sa iti alegi masina in functie de nevoi. Te vei putea indrepta spre marca si modelul tau preferat, iar asta nu este tot.  Vei putea alege ce dotari iti doresti sa aiba masina, vei putea alege culoarea, acesteia si vei avea siguranta faptului ca nu iti ascunde nimeni numarul kilometrilor sau alte defecte.

Trebuie sa tii cont insa si de pret, care va fi mult mai mare decat cel al unei masini second hand, si va trebui sa tii cont deasemenea ca o masina, odata ce iesi cu ea pe poarta reprezentantei, deja isi pierde mult din valoarea de piata.

Daca insa, nu iti doresti neaparat o masina noua, poti sa te orientezi si spre o masina second hand, insa ar fi indicat sa iti indrepti atentia spre una care sa aiba cat mai putini ani de vechime.

Cu cat masina este mai veche, cu atat sunt mai mari sansele ca aceasta sa inceapa sa aiba probleme si sa necesite anumite reparatii costisitoare. Tocmai de aceea, daca tot iti doresti o masina second hand, ar fi bine ca aceasta sa aiba cat mai putina vechime.

Ei bine, masini second hand vei putea sa gasesti in foarte multe locuri, asa ca ai putea de exemplu sa cauti pe internet, pe site-urile de vanzari auto, iar acolo vei avea posibilitatea sa iti selectezi marca si modelul preferat, anul fabricatiei, capacitatea cilindrica a masinii, culoarea, plus o multime de alte dotari, pentru a face alegerea corecta.

Nici ideea de a – ti cauta o masina second hand la o casa de amanet autoturisme Bucuresti nu este una rea, mai ales daca te gandesti la faptul ca la o casa de amanet auto poti sa gasesti masini second hand la cele mai atractive preturi.

Mai mult decat atat, masinile pe care casele de amanet le cumpara de la clienti pentru ca mai apoi sa le scoata la vanzare, sau cele pe care clientii le amaneteaza si nu si le mai recupereaza pentru ca nu isi mai achita datoriile, sunt testate si foarte bine evaluate inainte de a fi scoase la vanzare.

Practic, in cazul in care iti alegi o masina de la second hand, ai siguranta faptului ca masina este una buna, care nu are probleme si care nu necesita investitii in viitorul apropiat. Plus de asta, casele de amanet scot masinile la vanzare la cele mai atractive preturi, asa ca poti sa incerci si aceasta varianta.

Asadar, atunci cand vrei sa iti cumperi o masina, poti opta si pentru o masina noua, insa nici ideea de a cumpara una second hand nu este tocmai rea, fireste, in conditiile in care aceasta nu este foarte veche, iar o masina second hand care sa ruleze perfect o poti cumpara de la o casa de amanet auto.

Leave a reply:

Site Footer