Magazin de rochii clasic sau online?

Imbracamintea reprezinta un accesoriu care ne da multe batai de cap. Nu stim ce sa achizitionam de unde sa achizitionam un anumit accesoriu. De cele mai multe ori cautam fara sa stim ce dorim cu adevarat pierzand foarte mult timp si enervandu-ne ca nu am gasit produsul cautat.

De cele mai multe ori descoperim ca in alta parte oferta era mai avantajoasa, de aceea trebuie sa cantarim extrem de bine cand facem o alegere de acest gen.

Unul din accesoriile extrem de apreciate de catre femei este reprezentat de rochie. Aceasta reprezinta un element esential din garderoba unei femei. Rochii elegante pot fi purtate in diferite momente ale zilei si mai ales la evenimente speciale ceea ce nu se poate spune despre un alt accesoriu feminin. Avand in vedere ca societatea actuala este intr-o continua schimbare trebuie sa ne adaptam acesteia.

De exemplu nu ne mai permitem luxul de a hoinari foarte mult printr-un magazin de haine cautand rochia mult visata. Acest gen de cumparaturi incepe sa piarda teren in fata celui de tip online. Se poate achizitiona extrem de repede o rochie fara prea mare efort dupa ce intram pe cateva siteuri specializate. Unul dintre acestea este si MissGrey.ro. Oferta acestuia este una foarte bogata cu produse numeroase din care sa il puteti alege pe cel dorit.

Exista multe diferente intre magazinele clasice de rochii si cele online. Sa incepem cu cele clasice. Acestea au nevoie de un spatiu de expunere mult mai mare fiind bineinteles insuficient un spatiu restrans. Pentru aceasta este nevoie de mai multi angajati care sa prezinte rochiile si sa va ajute in cabina de proba.

Cheltuielile cu chiria si cu personalul angajat nu sunt mici asa ca preturile rochiilor vor fi mai mari pentru a putea tine magazinul pe linia de plutire. Clientele acestor magazine au un mare dezavantaj acela ca vor trebui sa umble din magazin in magazin pentru a cauta rochia perfecta si la un pret accesibil, pierzand din timpul liber atat de pretios.

Apoi se poate intampla sa va para rau ca nu ati reusit sa vedeti mai multe oferte din alte magazine care aveau rochia care sa vi se potriveasca perfect. Alternativa la aceste magazine este magazinul online. Acesta se prezinta sub forma unui site pe care puteti bineinteles vizualiza toata oferta existenta in acesta cu doar cateva clickuri.

Avantajele acestor siteuri sunt extrem de numeroase. In primul rand, magazinul nu va trebui sa plateasca o chirie extrem de mare neavand nevoie de un spatiu de depozitare foarte mare. Apoi nu trebuie sa aiba foarte multi angajati care sa prezinte marfa clientilor ci doar de unul singur care sa raspunda la un telefon pentru a prelua o comanda.

Deci automat pretul unei rochii va fi mult mai mic decat in cazul celei achizitionate de la magazinul clasic. Clienta care isi doreste rochia mult visata poate sa caute pe numeroase siteuri fara prea mare efort avand nevoie de un PC si de o conexiune la internet. Unul dintre aceste siteuri este si Missgrey.ro care ofera la preturi avantajoase rochii extrem de elegante.

Leave a reply:

Site Footer