Lg X Power cu suport 4G Volte lansat la pretul de 240 de dolari

Joia trecuta, cei de la LG au lansat noul device Xpower in India, un smartphone cu suport 4G LTE si cu un pret competitiv: 240 de dolari. Pentru reparatii Lg de cea mai buna calitate, acceseaza Service-Gsm.ro.

Smartphone-ul va fi disponibil spre vanzare in India incepand cu saptamana aceasta, in culorile de baza Black si Gold.

LG X Power ruleaza sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow si are suport dual SIM. Display-ul are diagonala de 5.3 inch cu o rezolutie HD de 720×1280 pixeli, construit in tehnologia In-Cell Touch Display.

Noul smartphone de la LG are ca “inima” un procesor quad-core tactat la 1.3 Ghz, produs de Mediatek, cu numele de cod MT6735M si ajutat de 2GB de Ram. Capacitatea de stocare interna este de 16GB si poate fi extinsa prin adaugarea unui card MicroSD.

Cand vine vorba despre optica, LG X Power nu vrea sa ia caimacul flagship-urilor recent aparute, nu este un smartphone care sa-si propuna acest lucru, mai ales la acest pret.

Totusi, senzorul de 13 megapixeli este unul destul de performant pentru aceasta categorie de pret, avand la dispozitie si un flash LED. Camera frontala pentru selfie, dispune de senzor de 5 megapixeli.

Smartphone-ul functioneaza cu ajutorul unei baterii de 4100 mAh, cu mult mai mare decat putem vedea pe multe smartphone-uri semnificativ mai scumpe. In concluzie, acest device va putea functiona cu usurinta mai mult de o zi, intr-un regim de folosire intensa.

La o folosire normala, probabil ca vom putea folosi smartphone-ul 2 sau 3 zile, fara probleme. Optiunile de conectivitate includ suport 4G LTE, wi-fi 802.11 b/g/n, Gps si Bluetooth 4.1. Dimensiunile smartphone-ului sunt 148.9x74x9x7.9mm si greutatea este de 139 de grame.

Smartphone-ul LG X Power dispune de tehnologie PE+, ceea ce inseamna ca device-ul este capabil de incarcare foarte rapida, dupa cum declara anumiti oficiali ai companiei. LG declara ca acest smartphone poate fi incarcat de 2 ori mai rapid decat alte modele precedente, iar bateria in sine este mult mai performanta in acest sens (al incarcarii), decat bateriile prezente pe anumite device-uri ale competitorilor, aflate in aceeasi gama de pret.

Alte feature-uri importante ale acestui telefon sunt functia de auto-shot, film effect-ul, selfie-urile bazate pe gesturi sau quick share-ul.

Prin lansarea acestui device, cei de la LG doresc sa grabeasca cumva evolutia tehnologiei 4G LTE, facand adoptarea acesteia posibila, pana si pentru utilizatorii/cumparatorii cu posibilitati financiare reduse.

Prin aceasta tehnologie, viteza de acces in retea si accesul la internet vor fi mult imbunatatite, facand posibile transferul de mare viteza si vizualizarea de continut ultra-hd (video, fisiere de sunet de inalta definitie, streaming, etc.) la viteze pe care pana acum nici nu le puteam banui.

De asemenea, bateria de 4100 mAh poate sustine traficul sustinut de date si folosirea aplicatiilor mari consumatoare de resurse, fara grija ca telefonul se poate descarca exact atunci cand avem mai mare nevoie de el.

LG X Power reprezinta o noutate binevenita pe piata si va recomandam acest smartphone, pentru uzul intensiv la job sau in activitatile de zi cu zi.

Leave a reply:

Site Footer