Lanternele Browning - eficienta si inovatie

Lanternele Browning – eficienta si inovatie

Browning este producatorul fruntas al lanternelor portabile cu baterii pentru vanatori si tragatori de elita, cu cel putin 35 de stiluri aflate deja in productie. Pentru alegerea celei mai bune lanterne, cititi mai departe.

Tehnologia LED in ziua de astazi este preferata in fata celei de tip Xenon, mai ales la constructia bulbilor luminosi (a becurilor de lanterna). Ledurile folosesc bateriile mult mai eficient, sunt capabile de o iluminare constanta pe distante mai mari si emit un fascicol luminos clar si curat.

In acelasi timp, acestia nu se vor consuma si nu se vor degrada, in timpul unei folosiri obisnuite. Ca majoritatea tehnologiilor, tehnologia de tip LED avanseaza si se imbunatateste in fiecare an. Din 2014 si pana acum, compania Browning a inceput sa lanseze lanterne cu LED cu 35 pana la 45% mai multa putere.

Lanternele Hand-Held sau Handsfree.

Lampile de purtat pe cap sau lanternele permit efectuarea de anumite activitati cu ambele maini, fara a fi nevoit sa tii intr-o mana lanterna, in situatii cum ar fi repararea unei masini, interventia pentru reparatii casnice intr-un subsol slab iluminat si mai ales in mine, unde ambele maini sunt ocupate cu tarnacopul sau alte instrumente specifice.

Tehnologia moderna permite producerea acestor lanterne de cap, cu aceleasi calitati, capabilitati si performanta ca si cele de mana. Tipul de lanterna de cap Microblast de exemplu poate fi purtata pe cap, legata de o sapca sau palarie sau agatata de o haina.

Timpul indelungat de folosire.

Prin folosirea circuitelor de inalta calitate, a LED-urilor foarte eficiente si a switch-urilor low resistance, Browning este capabila sa ofere timpi indelungati de folosire pentru toate tipurile de lanterne aflate in productie.

Cele mai multe lanterne de tip tactic pentru vanatori, vor avea un timp de functionare cuprins intre 20 si 60 de ore pe setarea “low”. Acesti timpi de folosire extinsi pot face diferenta intre a ajunge acasa in siguranta si a-ti petrece noaptea pe intuneric, in padure.

Capacitatea de rezistenta la apa.

Deoarece vremea de afara nu tine intotdeauna cu noi, Browning a conceput noi designuri de lanterne care sunt rezistente la apa si chiar la scufundari. Unele dintre acestea pot fi scufundate pana la 3m adancime, aproximativ 30 de minute (respectand astfel standardul pentru calitatea lanternelor ANSI IPX 7).

Alte modele, ce respecta standardul IPX 4, sunt foarte rezistente la apa si la stropiri intense (dar nu la scufundari).

Bateriile.

Bateriile pe baza de Litiu sunt folosite in multe produse marca Browning si mai ales in lanternele de inalta performanta asa cum ar fi cele Blackout si Nitro.

Bateriile pe litiu sunt de doua ori mai puternice decat cele alcaline la aceeasi greutate si opereaza bine in toate mediile de temperatura, mai ales la temperaturi reci. Alte tipuri de lanterne de la acelasi brand folosesc totusi baterii alcaline, pentru ca acestea sunt mai ieftine si pot fi gasite oriunde in lume.

Cele mai bune design-uri pentru bateriile alcaline ale marcii Browning si anume cele folosite pe lanternele Pro Hunter si Alpha, se apropie foarte mult de performanta bateriilor pe litiu. Pentru cele mai bune baterii si lanterne profesionale de calitate, intrati pe Lanterne.ro.

Leave a reply:

Site Footer