IPhone 11 Pro Max vs. Huawei P30 Pro.

IPhone 11 Pro Max vs. Huawei P30 Pro.

Noile telefoane Pixel 4 ale Google sunt concurenti cu siguranta pentru cea mai buna camera, insa pentru o parte mare din 2019 raspunsul a fost P30 Pro Huawei. La lansarea sa, Andrew Hoyle de la CNET a spus ca P30 Pro a facut fotografii mai bune decat orice alt telefon. Telefoanele Apple au capturat videoclipuri mai bune, dar intre configurarea camerei quad-camera P30 Pro si caracteristicile care includ zoom optic de 5x, Huawei  au ajuns Apple ca lider al industriei in fotografie.

Dar asta a fost acum sase luni. In septembrie, Apple a lansat iPhone 11,  iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max. Desi lucrurile se pot schimba odata cu viitorul Mate 30 Pro, Apple a mai micsorat decalajul de fotografie dintre Huawei si el. Comparand zeci de fotografii realizate atat pe iPhone 11 Pro Max, cat si pe P30 Pro, telefonul Apple este un castigator clar in majoritatea domeniilor. Acesta este si un motiv pentru care sunt cumparate tot mai des telefoane iPhone.

Cand vine vorba de functii, Huawei este inca in fata. De asemenea, P30 Pro are o functionalitate uimitoare de zoom, oferind functii de zoom digital 5x, 10x hibrid si 50x, in timp ce telefoanele iPhone 11 Pro au doar 2x zoom optic si 10x zoom digital. IPhone-ul obisnuit 11, fara teleobiectiv, nu are zoom optic.

Si, in timp ce punctul principal al noilor telefoane Apple este obiectivul ultra-larg , care este prezent pe toate cele trei modele iPhone 11, este o caracteristica pe care Huawei o realizeaza incepand cu anul 2018 pe Mate 20 Pro de anul trecut . Asadar, Huawei primeste puncte pentru originalitate. Dar, dupa cum vom vedea mai jos, de aici se termina victoriile.

1. Am facut fotografii pe iPhone 11 Pro Max, cel mai scump dintre noile iPhone-uri. In afara de cateva imagini zoom care profita de teleobiectivul Pro, toate imaginile ar putea fi teoretic replicate in mod identic pe iPhone 11, deoarece telefonul respectiv partajeaza acelasi hardware al camerei in afara obiectivului telephoto.

2. Apple versus Huawei se va face dupa ce apare noul model de Huawei. Huawei are un nou flagship, Mate 30 Pro, care iese la iveala. Apple va lansa in curand o actualizare software-camera, numita Deep Fusion, care va captura mai putin zgomot de imagine si va imbunatati detaliile imaginii.

Tehnic vorbind, telefoanele iPhone 11 Pro au zoom optic 4x si iPhone 11 2x, deoarece aceste telefoane pot acum sa mareasca pana la zoom 0,5x, datorita camerei ultra-largi. Dar, in termenii practici, este vorba de 2x zoom optic pentru Pro si 1x pentru iPhone11 obisnuit.

Dicotomia de baza intre aceste doua telefoane, de la Modul Noapte la Portrete, este ca iPhone incearca sa recreeze ceea ce vede ochiul uman si P30 Pro incearca sa imbunatateasca ceea ce vede ochiul uman. Fotografiile facute pe P30 Pro par adesea ca fiind filtrate.

In multe cazuri totul tine de gusturi. Fotografiile de la P30, contrastate si accentuate cu software-ul, sunt adesea mai prelucrate pentru Instagram. Dar fotografiile facute de iPhone 11 Pro Max au de obicei culori mai reale si mai multe detalii.

Leave a reply:

Site Footer