Intrebari frecvente despre castile wireless

Intrebari frecvente despre castile wireless

Gama casti wireless s-a imbunatatit considerabil si tehnologia a evoluat foarte mult, motiv pentru care aceste casti au generat si un val de intrebari din partea utilizatorilor, la care vom raspunde in cele ce urmeaza.

Cum se aleg castile wireless pentru persoanele care au probleme cu auzul?

Castile wireless sunt, de asemenea, potrivite si pentru persoanele cu probleme cu auzul, dar ar trebui sa indeplineasca criterii specifice pentru deficiente de auz. Folosirea castilor normale este destul de descurajata. Criteriile importante care trebuie indeplinite sunt: ​​volumul posibil in jurul valorii de 120-125 de decibeli; un control al echilibrului care poate fi utilizat pentru a aborda diferitele grade de pierdere a auzului intre urechea stanga si cea dreapta, si controale de tonuri si de bas pentru a adapta individual intervalele de frecventa. Cand achizitionati casti fara fir pentru persoanele care au probleme cu auzul, cu siguranta ar trebui sa folositi ghiduri speciale in acest sens pentru ca aceste dispozitive pot imbunatati calitatea vietii pentru persoanele care au deficiente de auz, doar in momentul in care sunt bine alese.

Ce inseamna inchis, deschis si semi-deschis?

Termenii inchis, deschis si semi-deschis pentru casti se refera la designul lor. Designul nu este important doar in ceea ce priveste aspectul, ci afecteaza si calitatea sunetului si ecranarea acustica a sunetului.

Intr-un design inchis, materialele sunt utilizate pentru a asigura o protectie maxima impotriva zgomotului ambiental. Acestea sunt adesea utilizate in studiourile de inregistrare, astfel incat sunetele sa poata fi percepute printr-o izolare perfecta. Desigur, presiunea de contact a castilor peste urechi este semnificativ mai mare decat cu un design deschis.

Cu casti deschise, pentru productie se folosesc materiale deosebit de flexibile si mai usoare. Sunetul muzicii nu este izolat si rezulta o reproducere fidela a muzicii. Confortul de purtare este de asemenea mai mare pentru acest tip, deoarece presiunea castilor ​​este mai mica si transpirati mai putin vara.

Cu casti pe jumatate deschise, se va face un bun compromis intre sistemul deschis si cel inchis. Aceasta creeaza o anumita cantitate de atenuare a zgomotului din zgomotul ambiental, dar sunetul nu este bine izolat.

Care sunt mai bune, castile digitale sau analogice?

Desigur, aceasta intrebare depinde din nou de utilizarea dorita, dar, in general, se poate spune ca calitatea sunetului este mai buna cu o casca radio digitala. Zgomotul si zgomotul de fundal apar mai rar in transmisia semnalului audio prin legatura radio digitala, iar gama de sunete este de obicei mai mare.

Cat de mare trebuie sa fie durata de viata a castilor fara fir?

De regula, desigur, cu cat mai mult cu atat mai bine. Pentru majoritatea modelelor de casti wireless, durata bateriei este cuprinsa intre 5 si 20 ore. De asemenea, trebuie mentionat ca durata de viata a bateriei poate depinde si de setarile castilor. Cat de tare se aude muzica si ce alte functii sunt utilizate, sunt detalii care pot scurta durata de viata a bateriei. Este important pentru o autonomie buna sa ai o durata de viata mare a bateriei de la casti astfel incat sa nu descoperi ca nu mai poti asculta muzica dupa doar 2 ore de functionare.

Leave a reply:

Site Footer