Incarcarea Samsung Galaxy S10 si utilizarea Wireless PowerShare

Telefonul dvs. Samsung Galaxy S10e se poate incarca cu incarcator cu fir sau fara fir si una dintre caracteristicile din acest an este tehnologia Wireless PowerShare care transforma dispozitivul intr-o banca de alimentare pentru dispozitive capabile de incarcare fara fir.

Incarcarea este un proces foarte simplu, dar uneori lucrurile nu functioneaza asa cum ar trebui. In acest post, va voi ajuta sa incarcati noul dvs. Galaxy S10e, precum si sa utilizati functia Wireless PowerShare pentru a incarca accesorii inteligente. Daca sunteti unul dintre proprietarii acestui dispozitiv, continuati sa cititi mai jos, deoarece aceasta postare va poate ajuta intr-un fel sau altul.

Incarcarea telefonului Galaxy S10e:

•             Conectati adaptorul la o priza de perete de lucru.

•             Gasiti portul de incarcare USB de pe telefon.

•             Introduceti cablul USB in telefon.

•             Cand telefonul se termina incarcarea, scoateti cablul USB.

Pentru incarcarea fara fir, asigurati-va ca este conectat la o priza de perete, apoi puneti dispozitivul pe partea superioara a placii si permiteti dispozitivului sa termine incarcarea.

Incarcarea accesoriilor inteligente cu Wireless PowerShare

Presupunand ca dispozitivul dvs. Galaxy S10e are baterie suficienta si ca trebuie sa incarcati smartphone-ul sau alte smartphone-uri care se pot incarca fara fir, iata cum activati functia:

•             Din ecranul initial, glisati in jos panoul Notificari.

•             Trageti in jos panoul de setari rapide.

•             Apasati Wireless PowerShare.

•             Plasati telefonul smartphone cu fata in jos pe o suprafata plana.

•             Plasati accesoriul cu posibilitati de incarcare fara fir pe partea din spate a telefonului smartphone. ( Accesoriul capabil de incarcare fara fir trebuie sa fie centrat pe partea din spate a dispozitivului. )

•             Ecranul va confirma dupa conectarea dispozitivelor. Apasati “OK”.

•             Cand ati incheiat incarcarea accesoriului, scoateti-l din spatele telefonului smartphone.

Va rugam sa retineti ca caracteristica Wireless PowerShare necesita ca dispozitivul dvs. Galaxy S10e sa aiba cel putin 30% din baterie. Daca atinge acel nivel sau mai jos, Wireless PowerShare se va opri automat.

Asadar, acestea sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti despre incarcarea Samsung Galaxy S10e si utilizarea Wireless PowerShare. Inainte de a incheia articolul mentionam faptul ca unele dispozitive Samsung Galaxy S10 nu rezista nici macar o zi intreaga incarcate, asa ca au nevoie de doua incarcari pe zi.

Din acest motiv, multi utilizatori opteaza pentru o inlocuire acumulator Samsung, sperand ca noua baterie sa reziste cat mai mult timp incarcata.

Exista insa si alti utilizatori, care inainte de a merge cu dispozitivele in service pentru o inlocuire acumulator Samsung Galaxy S10, aleg sa caute solutii pentru a preveni descarcarea. Unii isi seteaza ecranul pentru a avea luminozitatea redusa. Altii inchid de fiecare data aplicatiile nefolositoare.

Alti utilizatori aleg chiar sa isi dezinstaleze aplicatiile pe care oricum nu le folosesc, dat fiind faptul ca si acestea consuma resurse.

Cert este faptul ca pot exista trucuri care sa prelungeasca durata de viata a bateriei Samsung, insa de regula, atunci cand inca de la inceput telefonul se descarca rapid, pana la urma utilizatorii ajung vrnad nevrand in situatia de a inlocui bateria.

Leave a reply:

Site Footer