Idei de aplicatii pe care ar trebui sa le incerci

Idei de aplicatii pe care ar trebui sa le incerci

Iata o selectie a celor mai bune aplicatii pe care trebuie sa le descarcati si sa le instalati pe Android, altele decat cele obligatorii Facebook si Twitter pentru unii sau Instagram si TikTok pentru altii.

Retineti ca, daca achizitionati o aplicatie din Magazinul Google Play si nu functioneaza, aveti la dispozitie doua ore pentru a solicita o rambursare. Nu uita ca atunci cand nu iti mai merge displayul bine, ar trebui sa apelezi la inlocuire display iPhone XR.

  • Molotov

In cele din urma, pentru a viziona confortabil televiziunea, cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa utilizati aplicatia Molotov, care va permite, de asemenea, sa urmariti in direct canalele TNT si alte servicii. Apreciem foarte mult acest serviciu la redactie!

APLICATII PENTRU JOCURI

Avem o selectie excelenta de jocuri gratuite pe Android, daca aceste cateva sugestii nu sunt suficiente pentru tine. In plus, iata o lista scurta de aplicatii de jocuri video care merita un loc pe noul tau smartphone.

  • Among Us

Exista o multime de jocuri bune pe Android si am scris mai multe ghiduri tematice pentru a va ajuta sa alegeti. Trebuie sa mentionam Among Us. Acest titlu a avut un succes fenomenal si este binemeritat! Intre rasete si tradari intre prieteni, jocul este incredibil de usor de jucat si totusi poti petrece ore intregi jucandu-l.

  • Genshin Impact

Daca ceea ce te pasioneaza este sa traiesti aventuri demne de cele traite in seria Zelda, si mai ales in Breath of the Wild, iti recomandam cu caldura sa arunci o privire la Genshin Impact si la grafica sa frumoasa. Te asteapta o calatorie epica!

  • Pokémon Unite

Intr-un stil diferit, Pokémon Unite este, de asemenea, o alegere excelenta pentru a-ti infrunta prietenii in batalii de echipa pe rand. Antreneaza-ti Pokémon, creste nivelul si incearca sa castigi toate meciurile. Este nevoie de ceva de facut

  • IFTTT (gratuit)

Tehnologia casei inteligente este minunata, dar rutinele disponibile nu sunt intotdeauna atat de inteligente pe cat ar putea fi. In acest caz, IFTTT va poate ajuta. Numele sau vine de la If This Then That, iar aplicatia va permite, in esenta, sa creati rutine personalizate care pot indeplini sarcini surprinzator de complexe fara a necesita alte cunostinte decat putina logica.

De exemplu, il puteti seta sa porneasca automat luminile inteligente, incalzirea si muzica atunci cand ajungeti acasa, sa salveze fotografiile atunci cand faceti una noua sau sa trimita mesaje text familiei cand va aflati in apropierea magazinului alimentar. Posibilitatile sunt aproape nelimitate si este complet compatibil cu aproape toate platformele pentru case inteligente de pe planeta.

STREAMING

  • JustWatch (gratuit)

Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Peacock, Amazon Prime Video… problema cu televiziunea in zilele noastre este ca este prea multa, imprastiata pe mai multe platforme de streaming. Poti petrece atat de mult timp cautand emisiuni pe care sa le urmaresti incat nu mai ai timp sa incepi nimic.

Din fericire, JustWatch este aici pentru a simplifica lucrurile, aratandu-va exact unde sa gasiti televizorul (si filmele) pe care doriti sa le urmariti, in 37 de servicii de streaming. De asemenea, puteti obtine trailere si orele de difuzare a filmelor, precum si rezervari cu un singur clic pentru cinematograful local.

Leave a reply:

Site Footer